Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde büyük aşk ortaya çıktı!

Menajerimi Ara dizisinde büyük aşk ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Menajerimi Ara, 2020-2021 sezonunun iddialı ve farklı konsepte sahip dizilerinden birisi olarak dikkatleri çekiyor. Usta oyuncular Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Arman, Ayşenil Şamlıoğlunun yanı sıra, genç yetenekler Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu başarılı performanslar ortaya koyuyor.

Menajerler ve oyuncular dünyası ile ilgili birçok farklı detayı gözler önüne seren, büyük de ilgi gören dizide Barış ve Dicle karakterleri üzerinden de romantizm rüzgarı esiyor. Dizinin 21.bölümdeki bu romantizm rüzgarına Feris ile Serkan aşkı da eklendi. Yani dizi aşklarıyla da gündemde…

Menajerimi Ara dizisinin 17 Ocak Pazar akşamı yayınlanan 21. bölümünde Dicle ve Barış’ın aşk gecesi izleyicileri de ilgisini çekti. Senaryo gereği sette çekimler sırasında vurulan Barış’ın yaşadıkları Dicle’yi çok endişelendirdi.

İki aşığın bu olaydan sonra ilişkileri daha da derinleşti ve aşk gecesinde romantizm rüzgarları estirildi. Dicle ve Barış’ın öpüştükleri anlarda büyük aşkı görüntüleyen birileri de vardı. Dicle ile Barış’ın aşk gecesi keyifli başladı ve keyifli bitti ama onları izleyen birisi var ki, yeni bölümde başları büyük derde girecek.

Barış’ın sette vurulduğu tabancıyı değiştiren, onun arabasını bozan ve Dicle ile pozlarını çeken bu esrarengiz kişi kim? İşte bu soru da soruluyor… Menajerimi Ara dizisinin 22. bölümünde bu esrarengiz kişinin kimliği ortaya çıkacaktır.