Ana sayfa Sosyal Medya Kadının kadına kötülüğünü Star TV’nin yeni dizisi farklı bir boyuta taşıdı!

Kadının kadına kötülüğünü Star TV’nin yeni dizisi farklı bir boyuta taşıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reyting rekabetinde artık Akrep dizisi de var. Geçtiğimiz akşam yayınlanan dizinin ilk bölümü büyük ilgi gördü. İzleyicilerden de olumlu yorumlar alan ve iyi reytinglerle ekran sınavına başarıyla başlayan Akrep dizisi, aslında kadının kadına kötülüğü noktasında güçlü mesajlar verdi.

Yılların açısıyla annesinin kendisinden çaldığına inandığı hayatı geri alma mücadelesine çıkan Ferda karakterini Evrim Alasya canlandırıyor. Demet Akbağ ise yıllar sonra döndü dizi setlerinde Perihan karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı. Oyuncu, güçlü performansı ve sarı saçlı yeni imajı ile de takipçilerinden güçlü destek buldu…

Akrep dizisinin temel motivasyonunun intikam hırsı olduğuna yönelik bir düşünce hakim. Ancak temel motivasyonun intikamdan ziyade para ve güç odaklı olduğu da aslında verilen dip mesajlardan birisi. Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu bu durumu köşe yazısında değerlendirdi.

Kadının kadına kötülüğünü Star TV'nin yeni dizisi farklı bir boyuta taşıdı! 7

Ferda’nın tüm planlarının annesinin hayatını bozaran ondan intikam almak değil, onun sahip olduğu zenginliğe ulaşmak olduğunu düşünen Güleroğlu, Akrep dizisinin verdiği mesajları da şu sözlerle aktardı:

“‘Anaların kaderi kızların çeyizidir’ sözüyle kadından kadına döşenen iyilik veya kötülük taşlarını vurgulayan ‘Akrep’, bol çeşnili, zincirleme etkili kadının kadına kötülük tablosunu tattırdı izleyicisine! Şimdilik ‘anne-kız’ denkleminde varlık gösteren bu kötülük tablosunun bölümler ilerledikçe ‘kardeşler ve kuzenler arası aşk’ çekişmesine cephe açarak ilerlemesi de muhtemel.

Dahası Yusuf Çim’i, oyunculuğunu oldukça ilerletmiş bir performansla, izlememizi sağlayan… Kadın mutsuzluğunda erkeklerin başrolde oluşunu bir kez daha vurgulayan ‘Akrep’, tanıdık başlangıç yapmakla birlikte, kendine has dinamiklere de sahip. Anlayacağınız sürprizli gelişim yapmaya müsait senaryosu ve abartısız canlandırmalarıyla izlenmeyi hak eden bir dizi.

Dolayısıyla Cuma akışının güçlü rakip bolluğunda kendine hiç de fena olmayan bir yer açmayı başaran dizinin, mafya-polisiye merakı ağır basan Total grubunda ilk 10’a girememesine çok da aldırmamak lazım. İlerleyen bölümlerde içeriğini bozmaması temennisiyle… Bol şans.”