Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’nın kardeşi de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadın karakterlerine benziyor!

Oktay Kaynarca’nın kardeşi de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadın karakterlerine benziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 5 sezonluk başarılı performansından sonra, 2020-2021’de 6. sezonuna başladı. Bugüne kadar istikrarlı bir çizgide ilerleyen dizi yine başarılı işlere imzasını atıyor. 10’lu reytinglere kadar çıkmayı başaran EDHO, bu sezonun en başarılı yapımı olan Masumlar Apartmanı’nin gerisinde kalsa da, sezonun en iyi sonuçlarını alan dizileri arasında bulunuyor.

Süleyman Çakır karakterinden sonra Hızır Çakırbeyli’yi de yine fenomen birisine dönüştüren Oktay Kaynarca, hayranları tarafından büyük ilgi ve saygı görüyor. Dizinin her bölümünde güçlü oyunculuk performansı ile göz dolduran Kaynarca, sosyal medyada da paylaşımları ile öne çıkmakta.

Oyuncu, son paylaşımında kız kardeşi Meryem hanım ile bir pozunu yayınladı. Kuaförlük ve Güzellik salonu bulunan Meryem Kaynarca Yeşilgül için kısa bir mesaj da paylaşan Oktay Kaynarca, şöyle yazdı: “Bacı değil sadece, korkusuz delikanlı yarenim…”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki kadın karakterlerin de genel özelliği korkusuz olmaları ve delikanlı tavırları… Ünlü oyuncunun mesajından da anlaşılacağı üzere, Meryem hanımın da EDHO dizisindeki kadın karakterlerden bir farklı yok gibi…

Ünlü oyuncunun bu paylaşımına 100 bin beğeni geldi. Takipçiler yine Kurtlar Vadisi’nin efsane karakteri Süleyman Çakır’ın yasını tutan mesajlarıyla dikkat çekti.

Bazı hayranlar ise, “Başarıların daim olsun, mutluluğunuz daim olsun” diye yazdı.

Oktay Kaynarca'nın kardeşi de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadın karakterlerine benziyor! 7