Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın’ın senaristinin işi çok zor! Çünkü izleyenler o ihtimallerin hepsini çoktan yazdı!

Kadın’ın senaristinin işi çok zor! Çünkü izleyenler o ihtimallerin hepsini çoktan yazdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV ekranlarında Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolünde oynadıkları dizi, sezon başından beri büyük ilgi görüyor.

Bu hafta 27. bölümüyle ekrana gelecek olan dizide izleyenler ikiye bölünmüş durumda. Arif’ten yana olanlar ve Sarp’tan yana olanlar olarak ikiye ayrılan izleyenlerin en büyük korkusu ise, dizinin sonunda Yeşilçam’a bağlaması!

Sezon başında sık sık Sarp ve Bahar’ın aşklarına dönüp geçmişte yaşadıklarından pek çok kareler yansımıştı. İkilinin yaşadığı büyük aşk ve sonrasındaki dramla birlikte, başlangıçta Sarp’ın bir an önce ortaya çıkması ve ölmemiş olması üzerine yorumlar geldi izleyenlerden.

Sarp ortaya çıktı ve biraz da şaşırttı. Bambaşka birine dönüşen, evli, zengin bir hayat süren ve adını da Alp olarak değiştiren Sarp’ın bu farklı halinden izleyenler de hoşlanmadı.

Kadın'ın senaristinin işi çok zor! Çünkü izleyenler o ihtimallerin hepsini çoktan yazdı! 8

Yine de Sarp’ın başından geçenlerin tam olarak ne olduğu anlaşılamadığı için Bahar ve Sarp aşkını destekleyenler, biraz daha bekleyelim modundalar.

Fakat bu arada Arif ve Bahar arasında gelişen güzel bir arkadaşlık bir süre sonra için için Arif tarafından aşka dönüştü. Bahar’ın da Arif’e boş olmadığı görülse de hastalığı ve geçim mücadelesinde aşka pek vakit ayırmaya vakti olmadı.

27. bölümde ise Arif ve Bahar aşkını savunanlara güzel bir sürpriz geliyor. Dizide Ceyda’nın düğününe Arif’in kolunda giden Bahar, izleyenlerin sevinç çığlıkları atmasına neden oldu.

Konuyu Yeşilçam’a bağlarlarsa izleyenler isyan edecek! O senaryoları izleyenler, zaten çoktan yazdı!

Sosyal medyada da hemen bir tartışma başladı. Bahar’ın Arif’le bu kadar yakınlaşmasından sonra yapılan yorumlar arasında, ikilinin bir süre sonra evlenecekleri ve sonrasında Sarp’ın çıkıp geleceği, Bahar’ın arada kalacağı ve tıpkı Selvi Boylum, Al Yazmalım filmindeki gibi bir sürece döneceği üzerine pek çok fikir geliştiriliyor.

Kadın'ın senaristinin işi çok zor! Çünkü izleyenler o ihtimallerin hepsini çoktan yazdı! 9

Aynı zamanda izleyenler senarist gibi dizinin sonraki bölümleriyle ilgili ilginç tahminlerini yürütmeye de devam ediyorlar. Bahar’ın Arif’le fotoğrafının bir şekilde -ki bu kişinin Şirin olma ihtimali yüksek- Sarp’a ulaşacağı ve olayların başka bir seyir izleyeceği ile ilgili yorumlar da çokça yapılmakta.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu senaryolardan bir tanesi de Yeşilçam’ın klişe sahnelerinden! Tam Bahar ve Arif nikah masasındayken Sarp çıkıp gelecek ve her şey karışacak!

Sonuç ne olur henüz bilmiyoruz ancak senaristin bu tür bir Yeşilçam klişesi yazması halinde Kadın dizisinin izleyicilerinden fena halde eleştiri alacağı da şimdiden görülüyor!

Dizide pek çok kez ters köşe yaptıran senarist Hande Altaylı’nın, tüm bu ihtimalleri yok edecek bir senaryosu var mı hep birlikte izleyeceğiz ;)