Ana sayfa Güncel Haberler Kadir Doğulu, Burak Özçivit ile dost olamaz! İşte şaşırtan açıklama!

Kadir Doğulu, Burak Özçivit ile dost olamaz! İşte şaşırtan açıklama!

tarafından ker_def

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği 40’, Jülide Ateş’in sunumuyla, Haber Global ekranlarında 16 Temmuz Perşembe akşamı oyuncu Kadir Doğulu’yu konuk ediyor. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül ile mutlu bir evlilik hayatı olan Kadir Doğulu 40’ta ne zaman baba olacağından aşka bakışına, kıskanmaktan aldatmaya, Burat Özçivit’le aralarındaki soruna, estetik operasyonlara, doğa sevgisinden Survivor’a, yoksul çocukluğundan 10 yaşında çalışmaya başlamasına, siyasete, abisi Kemal Doğulu’ya, babasına kadar hayatı hakkındaki soruları tüm içtenliği ve samimiyetiyle yanıtladı!

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in düğününe neden katılmadıklarına yanıt veren Kadir Doğulu, Burak Özçivit ile Küçük Sırlar isimli dizide birlikte rol aldıklarını da hatırlattı ve arkadaş, dost olamayacaklarını da net bir şekilde söyledi. Peki iki ünlü ismin arasında ne var? Neden arkadaş olamazlar? İşte bu soruların yanıtlarını Kadir Doğulu, net bir şekilde anlattı…

Jülide Ateş, Kadir Doğulu’ya magazin gündemini sadece 1-2 hafta değil, aylarca meşgul eden soruyu da sordu! O dönem Neslihan Atagül’ile dizi çeken Burak Özçivit’in Fahriye Evcen ile evlendiği gece Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu düğünde yoktu.

Kadir Doğulu, Fahriye & Burak Özçivit’in düğün sorusunu tüm içtenliğiyle yanıtladı: “Davet edilmedik. Biz de davet etmedik. Sevenlerimiz çok önemli, bazen ekrandaki insanları kendi annesinden babasından daha çok seviyor; bu göz yaşartıcı bir yücelik. Bizi dost olarak yakıştırıyorlar, sanıyorlar ki yediğimiz içtiğimiz hiçbir şeyimiz ayrı gitmiyor. Halbuki o başka meşrepte adam!

Burak’la ben Küçük Sırlar’da çalıştım, çok sevdim, mert bir adam. Belki de Türkiye’nin en güzel adamlarından bir tanesi… Şahane vasıfları da var; ama meşrepimiz birbirimize uygun değil! Biz dost, arkadaş olamayız. Bir araya geldiğimizde azami saygı gösteriyoruz, kırgınlık yaratacak hiçbir kelamımız olmadı, çok kibar bir çocuktur Burak. Ama biz dost olmadık, olamadık. Çünkü biz başka meşreplerdeyiz.

O futboldan hoşlanıyor ben hoşlanmıyorum, bir araya geldiğinde konuşulacak şeylerin azlığını gösteriyor. Düğünümüzün çok önemli bir an olacağını biliyorduk Neslihan da ben de, istedik ki iyi günümüzde kötü günümüzde beraber olabileceğimiz insanları çağıralım. Ben her sette bir araya geldiğim insanları sayacak olsam, hedeflediğim kişi sayısını kat be kat artıyor” dedi.