Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül’ü ilk gördüğü an yaşadığı şaşkınlık!

Kadir Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül’ü ilk gördüğü an yaşadığı şaşkınlık!

tarafından ker_def

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği 40’, Jülide Ateş’in sunumuyla, Haber Global ekranlarında 16 Temmuz Perşembe akşamı oyuncu Kadir Doğulu’yu konuk ediyor. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül ile mutlu bir evlilik hayatı olan Kadir Doğulu 40’ta önemli açıklamalar yaptı. Bunlardan birisi de eşi ile ilk tanışmalarıydı…Fatih Harbiye dizisi için başrole seçilen iki ünlü isim, 2013 yılında çekilen dizinin setinde birbirlerine aşık olmuş ve sonrasında da 2017 yılında evlenerek hayatlarını birleştirmişti.

Kadir Doğulu, Jülide Ateş’in sunduğu 40’ta Neslihan Atagül’le tanışmalarını şöyle anlattı: “Dizi öncesi Neslihan’la tanıştırılmak üzere yapım şirketine getirildik. Ben daha öncesinde “Kimdir bu Neslihan Atagül” diyerek açıp Google’dan baktım. Aldığı ödülleri gördüm, güzel yüzünü gördüm, oyunculuğunu kısa kısa izledim ‘ne kadar güzel başarılı bir oyuncuymuş’ dedim ama, duygusal hiçbir şey yok ve gerçekten bir hissiyat yok.

Yapım şirketinden içeri girdim, arka tarafta bahçe var, ince bir koridordan geçtim, orada bir hanımefendi; yaprakların arasından bana bakan bir çift göz gördüm ve dedim ki ‘bu kim?’ Ben sanıyorum ki içimden söyledim, yapımcı ‘partnerin’ dedi. Öyle başladı bizim hikayemiz…”

Jülide Ateş’in “Kadir Doğulu aşk sarhoşu mu?” sorusuna ise Doğulu şu yanıtı verdi:

“Sığınılası ve teşekkür edilesi bir şekilde evet! Mestiyim! Sarhoşluk biraz bilinçsizmiş gibi geliyor, hoş evet serim, hoş ama bilinçliyim. Her şeyi bilinçli ve makul yapma gayretindeyim, plan yok. Bana gelenle davranıyor olsam buradan Iğdır’a, oradan Edirne’ye kadar yürürüm! Ama bir şekilde hayatın gerçekleri var, ayaklarım yere basmak zorunda. Evet aşkın mestiyim ve o hakiki aşkla tanıştığım için, her an bu dünyada ve öbür alem varsa eşime hayranlıkla ve aşkla bakacağım.”

Fatih Harbiye dizisi 2013 yılında çekildi. Ancak Neslihan Atagül 2006 yılından itibaren oyunculuk yapmaktaydı. Televizyon programlarına da sıklıkla sinema üzerine sohbetler için katılan Neslihan Atagül, Yaprak Dökümü dizisinde de Deniz karakteri ile 2008-2010 yılları arasında dikkat çekmişti. Fatih Harbiye öncesinde de Atagül, Hayat Devam Ediyor isimli dizide yer almıştı. Yani o dönemde Neslihan Atagül, kendisini göstermiş ve dikkat çekmiş bir oyuncuydu. Kadir Doğulu’nun tanımıyor olması da şaşırtıcı geldi.