Ana sayfa Güncel Haberler Kadir Doğulu doğum günü için bir kampanya başlattı!

Kadir Doğulu doğum günü için bir kampanya başlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, en son Vuslat dizisiyle TRT1 ekranında izleyicilerle buluştu ve Aziz karakteri ile de büyük beğeni topladı.Oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerinden bir ricada bulundu.

Doğulu, 19 Nisan 1982 doğumlu. Oyuncu bu yıl doğum gününde hayranlarında başlattığı kampanyaya destek istedi. Kadir Doğulu, Sosyal Ben Vakfı üzerinden açtığı bağış kampanyasına destek rica ettiği mesajında şunları yazdı:

Kadir Doğulu doğum günü için bir kampanya başlattı! 7

“19 Nisan bildiğiniz gibi benim doğum günüm. Bu sene sizlerden hediye ya da organizasyon istemiyorum. Onun yerine SosyalBen Vakfı için açtığım doğum günü kampanyama büyük küçük demeden yapacağınız bağışları bekliyorum.

Ümidim, toplanan bağışlarla taşımalı eğitimin uygulandığı köy okullarında öğrenim gören 7-13 yaş arası çocukların yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini sağlamak için düzenlenen resim, müzik, icat, kısa film, spor, oyun, fotoğrafçılık, dans, yaratıcı yazarlık gibi atölyelere katkı sağlamak. Haydi hep birlikte geleceğin oyuncuları, senaristleri, dansçıları, bilim insanlarına bir nebze de olsa destek olalım.

Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.”