Ana sayfa Dizi İzle Yemin 16 Nisan Perşembe 229. Bölüm Fragman İzle

Yemin 16 Nisan Perşembe 229. Bölüm Fragman İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’de ilgiyle izlenmekte olan Yemin dizisinin 16 nisan Perşembe günü ekrana gelecek olan 229. Bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde bebeğin hayatı tehlikede. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Yemin dizisinde bugün Cemre Cavidan’ı perişan halde bırakır. Reyhan ise sıklaşan sancıları için doktora gider. Reyhan’ın bebeği tehlikede mi?

Cavidan perişan haldedir. Cemre ise intikamını sürdürür ve Cavidan’a küçük ziyaretler yapar. Öte yandan Reyhan’ın sancıları sıklaşmaya başlamıştır. Doktorlar kendi aralarında ciddi bir durumdan bahsederken Reyhan’ın henüz hiçbir şeyden haberi yoktur. Reyhan ve bebeğin durumu ne kadar ciddi?

Şehriye ile Hızır’ın planı işe yarar ve Narin eve gelir. Hasretle dolmuş Narin tam Masal’a kavuşacakken Kemal’in duvarlı tavrıyla karşılaşır. Narin’i hatırlatan her şeyden uzak durmaya çalışan Kemal kaçmaya çalıştıklarıyla devamlı burun buruna geliyordur. Kemal ne zaman duvarlarını indirecek?

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar, Yağmur Shahbazova, Balım Gaye Parlak

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut

Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak

Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi