Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda dizisiyle ilgili herkesin merak ettiği sorunun yanıtını verdi!

Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda dizisiyle ilgili herkesin merak ettiği sorunun yanıtını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadir Doğulu, Türk dizilerinin başarısı sonucunda çok önemli bir iletişim ağı kurmaya başladı! Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, kurduğu Alim yapım ile birlikte sektörde artık yapımcı olarak da yer almaya başladı. Star TV ekranında Eylül ayında başlaması beklenen Gecenin Ucunda isimli dizide de karısı Neslihan Atagül ile birlikte hem başrolde yer alan oyuncu hem de yapım ortağı olarak bu projede bulunuyor.

TMC Film ile birlikte Alim Yapım ortaklığında çekilecek olan Gecenin Ucunda dizisi ile birlikte Kadir Doğulu, çok önemli bir adım atmış olacak. Ünlü çiftin başrolünde yer aldıkları dizinin aynı zamanda yapım ortağı da olması kariyerleri adına önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Kadir Doğulu, geçtiğimiz günlerde yurt dışından gelen misafirlerini ağırladı. Dostlarının Türkiye’ye gelmesinin nedeninin buradaki film ve dizi yapım işinin büyümesi olarak aktaran oyuncu, şu sözleri ile dikkatleri çekti:

“Yurt dışındaki dostların buraya gelmesinin sebebi Türkiye’deki yapımların ve oyuncuların başarısı sayesinde oldu. O yüzden burada görüştüğüm insanlar aslında sektörümün yaptığı yatırımların devamı.”

Kadir Doğulu, yurt dışından Türkiye’deki dizi yapım işine olan ilginin daha da artacağı hissiyatını verdi.

Gecenin Ucunda dizisinin çekimlerinin Temmuz ayının ilk haftasında başlayacağını anlatan Kadir Doğulu, eşiyle birlikte sete çıkacaklarını ve Eylül ayında da dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı resmen açıklayan ilk kişi oldu.

Böylelikle Peride Celal’in aynı isimli kitabından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinin Eylül ayında izleyicilerle buluşacağı bilgisi de doğrulanmış oldu.