Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu, pazartesi motivasyonu yaptı!

Kadir Doğulu, pazartesi motivasyonu yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, karantina sürecinden biraz olsun sıyrılıp sokağa çıktı. Oyuncu, instagram hesabından da paylaşım yaparak hayranlarına güzel bir hafta diledi.

Marka yüzü olduğu Hatemoğlu’nun kıyafetleriyle poz veren Kadir Doğulu, “Hava güzel, ofiste işler bizi bekler. Pazartesi motivasyonu. İyi haftalar herkese ve sağlıklı günler” diye yazdı.

Kadir Doğulu, pazartesi motivasyonu yaptı! 7

Neslihan Atagül ile mutlu bir evlilikleri bulunan oyuncu, koronavirüs salgını öncesinde Vuslat dizisine veda etmişti. Yeni proje anlaşması yapan Kadir Doğulu, koronavirüs nedeniyle şimdilik beklemede.  Ay ve Güneş isimli yeni bir diziye başlaması beklenen oyuncu, gelecek sezon yeni bir karakter ile ekranda olacak.

Zümrüdüanka dizisi gibi Kapadokya’da çekilecek olan Ay ve Güneş dizisinin kadrosunun tamamlandığı ve hazırlıkların da bu süreçte tamamlanarak yeni sezonda ekranda olacağı belirtiliyor.

Es Film imzalı dizi Kanal D ekranında yayınlanacak. Kadir Doğulu da Yağız Ali Beyoğlu olarak sevenlerinin karşısına çıkacak.