Ana sayfa Dizi Haberleri Yan Oda dizisi yükselişte ama cumartesi dizilerinin geri kalanı düşüşte!

Yan Oda dizisi yükselişte ama cumartesi dizilerinin geri kalanı düşüşte!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk günden bu yana her hafta zirvede yer alan TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı dizisinin 131. Bölümü de tüm kulvarlarda birinci oldu.

2024 itibari ile cumartesi akşamları artık sadece Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizileri ekranda yer almıyor. Ayrıca Yan Oda ve Korkma Ben Yanındayım isimli diziler de izleyiciler ile buluşuyor. Ayrıca Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinin de gününü değiştirerek cumartesi akşamlarına aldığını hatırlatalım.

Gönül Dağı dizisi tüm izleyici kategorilerinde de reytinglerinde geçen haftaya göre biraz düşüş yaşamış olsa bile birinciliğini sürdürüyor. Kardeşlerim, Korkma Ben Yanındayım ve Üç Kız Kardeş dizileri de izleyici kaybı yaşadı. Ancak Yan Oda isimli Star TV’nin yeni projesinin geçen haftaya göre izleyici sayısını artırmakta olduğu gözlemleniyor.

Caner Cindoruk, Şevval Sam, Melek Baykal, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran ve Derya Pınar Ak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yan Oda dizisinin reytingleri arsa da ortalamanın altında kaldığını ve henüz daha gidilecek çok çetin bir yol olduğunu söylemek gerekiyor.

Bu durum da gösteriyor ki ilerleyen süreçte Yan Oda dizisinin reytinglerinin artma ihtimali bir hayli fazla. Gönül Dağı dizisi ise dördüncü sezonda bile çok iyi reytingler alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.