Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu yeni dizisini haykırmak istiyor ama pot kırmak da istemiyor!

Kadir Doğulu yeni dizisini haykırmak istiyor ama pot kırmak da istemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu en son TRT1 ekranında yayınlanan Vuslat dizisinde başrolde yer aldı. Şubat ayında final yapan dizinin ardından dinlenmek için fırsat bulan oyuncu, bu arada bir yapım şirketi kurdu. Hem müzik konusunda hem de sinema projeleri noktasında çalışmalar yürüten oyuncu, ayrıca yeni yılda bir de dizide yer alacak.

2021 yılının Ocak ayında izleyicilerle buluşması hesaplanan Güneş Tutulması isimli film hakkında bazı detaylar ortaya çıkmıştı. Pastel Film imzalı proje ile ilgili ilk kez konuşan Kadir Doğulu, hem heyecanını yansıttı hem de pot kırmamaya özen gösterdi.

Oyuncu, henüz daha netleşmeyen noktalar nedeniyle dizi hakkında detay vermek istemedi. Pastel Film’in sahipleri Efe İrvül ve Yaşar İrvül’e teşekkür eden Doğulu, yeni projesini çok beğendiğini ve çok da heyecanlı olduğunu gözlemedi.

Erkek giyim markasının yüzü olan ve düzenlenen lansmandan sonra eşi Neslihan Atagül ile birlikte kameraların karşısına geçen Kadir Doğulu, Güneş Tutulması isimli dizisiyle ilgili soru üzerine şu sözleri söyledi:

“Ocak ayında, Pastel film ile el sıkıştık çok da memnunum. Harika bir ekiple tanıştım ve çok güzel bir proje ortaya çıkarttılar. İsmini söylememek için zor tutuyorum, kanalını söylememek için zor tutuyorum. Senaryodan tüyo vermemek için zor tutuyorum. Deniz Koloş ile çalışacağım için çok memnunum. Pastel Film’in sahipleri Efe İrvül ve Yaşar İrvül’e böyle güzel bir ekip kurdukları için çok memnunum. Umarım Ocak ayında çok iyi bir kanalda, çok iyi bir senaryo ile izleyici ile buluşacağımız için heyecanlıyız… ”

Doğulu’nun dizide ismi az bilinen bir kadın partner ile başrolde yer alması bekleniyor.

Dizinin hikayesi ve diğer detaylar ile ilgili ünlü oyuncu açıklama yapmayı çok arzu ettiğini ama şimdilik bunu yapamayacağını da belirtti.