Ana sayfa Güncel Haberler Kadir Doğulu’dan hayata dair mutlaka okumanız gereken tavsiyeler!

Kadir Doğulu’dan hayata dair mutlaka okumanız gereken tavsiyeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta Vuslat dizisine veda eden ünlü oyuncu Kadir Doğulu, Aziz karakteri ile izleyicileri bir hayli etkilemişti. Son dönemin en beğenilen isimlerinden olan Kadir Doğulu, tiyatroya da adım atmış ve Amiral Battı Kaçıyorusss isimli tiyatro oyununa başlamıştı. Sanat gösterilerinin de koronavirüs önlemleri çerçevesinde yasak kapsamında olması nedeniyle oyuna da bir süre ara verilmiş oldu.

Kadir Doğulu, tüm dünyanın büyük bir sıkıntı yaşadığı koronavirüs konusunda verilen önlemler çerçevesinde mümkün olan herkesin evlerinde olması ve sosyal temastan kaçınılması tavsiyelerine uyan Kadir Doğulu, tüm takipçilerine hayata dair güçlü mesajlar verdi.

Kadir Doğulu'dan hayata dair mutlaka okumanız gereken tavsiyeler! 8

Vuslat dizisindeki Aziz karakterinin tarzına benzer ifadeleriyle dikkatleri çeken ünlü oyuncuya takipçilerinden de destek geldi.İşte Doğulu’nun mutlaka okunması gereken mesajı:

“Belki biraz düşünmeye ve sakinliğe ihtiyacımız vardır. “İhtiyaç” diye bilinen ama olmazsa hiç bir şeyin “değişmeyeceği” dayatmalardan uzak, sadece kendimiz ile kalıp “gerçek ihtiyaçlar nedir” sorusuna samimi bir cevap arama çabasına girmemiz gerek. Biz hangi yönüyle ilgilenirsek ilgilenelim, hayat dediğimiz mucize gözlerimizin önünden akmaya devam edecek. Ve bu hayatın yönüne sadece biz karar verebiliriz.

Dayatmalar değil, başkaları değil. Korkmadan, endişeye düşmeden, yaşanılan olayların seyrini en güzel hale getirebilecek ve toplumun faydasına olacak şeyler yapabiliriz… Gönüllü olabiliriz, sadece mecbur bırakıldığımız bu gündem için değil, hayatın her alanında… Eğer ehil insansak, yani gerçekten bir işi çok iyi biliyorsak ve bu konuda uzmansak, çözüm ortağı olabiliriz,
Yeteneklerimizin faydalı olacağını düşündüğümüz alanlarda, sadece gerekli yerlere destek verebiliriz. Ve hiç bir şey yapmak istemezsek, sadece susabiliriz.

En iyisinin olacağı ümidiyle kutsal bir sessizliğe bürünebiliriz. Gönlümüzden her şeyin en güzelini geçirerek, sessizce tüm dünyaya yardım edebiliriz… Bilgi gerçek değilse ağırdır, taşınamaz.
Ve bu ağırlık ancak engel olur, çözüm üretemez.. Yapılacak en iyi şey, yaratılmak istenilen “korku” algısının da farkında olarak, üstümüze düşenin en iyisini yapmak. Gerçekten isteğimiz ne?

Seçim sizin;

Herkesin istediği ve hakkı olan medeni yaşama kavuşmamız için bir çok şey yapabiliriz… Farkında mıyız?

Eğer farkında olduğumuzu iddia ediyorsak, öyle olmadığını düşündüğümüz insanlara ancak rehber olabiliriz. Ayırmadan, bahane üretmeden. Kadın/Erkek demeden, yaşlı/genç demeden, oralı/buralı demeden.. sadece rehber olabiliriz… Bunun yapılabilmesi için, farkında olmak ve halden anlamak yani sevgi şart….. herkesin hakkı olan medeni yaşamın yolu bu… Sadece sevginin hüküm süreceği günlerin hasreti ile… Ümidim; sağlıklı, huzurlu, medeni bir yaşam. Herkes için…

Kadir Doğulu'dan hayata dair mutlaka okumanız gereken tavsiyeler! 9