Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu’dan yep yeni bir proje duyurusu!

Kadir Doğulu’dan yep yeni bir proje duyurusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül hakkında son dönemde magazin dünyasında ortaya atılan bir iddia dikkatleri çekmişti. Kadir Doğulu’nun eşinin menajerliğini üstlendiği bilgisinin doğru olmadığını ünlü oyuncu bizzat twitter hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

Kadir Doğulu, “Hayır, sevgili eşim Neslihan’ın menajerliğini yapmıyorum. Menajerlik şirketi kurmadım” açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, bir başka önemli açıklamada daha bulundu.

Bir yapım şirketinin bulduğunu ifade eden Kadir Doğulu, yeni içerikler üzerinde çalıştıklarının mesajını verdi. Oyuncu, “Evet, bir yapım şirketimiz var artık ama farklı içerikler üreteceğiz. Müzik ağırlıklı olacak. İlgilisinin bilgisine, sevgiler” diyerek de ekledi.

Kadir Doğulu'dan yep yeni bir proje duyurusu! 7

Kadir Doğulu, geçtiğimiz hafta müzisyen Serdar Coşgun ile yaptığı işbirliğini duyurmuş ve şöyle söylemişti:

“Bir süredir tanıdığım, hayata ve özellikle müziğe dair çehremi değiştiren ve genişleten sevgili Dostum Serdar’ın yakında müzik ile uğraşları ortaya çakmaya başlayacak. Aslında Vuslat izleyicisi onu tanımıştı. Birlikte ‘zahit bizi tan eyleme’ eserini seslendirmiştik. O günden bu güne bir çok eseri seslendirmeye, icra ermeye çalıştık. Yakında sizlerle de paylaşacağım. Belki bugün bir de canlı yayın yaparız. Yolun açık, katkıların daim olsun dostum.”

Kadir Doğulu ve Serdar Coşgun’un müzik anlamındaki işbirliğinin ne tür sonuçlar getireceği, ünlü oyuncunun hayranları tarafından çok merak ediliyor. Doğulu’nun bu yeni projeler için bir yapım şirketi kurmuş olması, konuya ne kadar ciddi baktığının da bir işareti oldu.