Ana sayfa Güncel Haberler Kadir Doğulu’nun Neslihan Atagül’ü ikna yöntemi ortaya çıktı!

Kadir Doğulu’nun Neslihan Atagül’ü ikna yöntemi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü çift mutlu yaşamlarına devam ediyor. Kadir Doğulu, Vuslat dizisinin finalinden sonra dinleniyor. Neslihan Atagül ise Sefirin Kızı dizisinin çekimlerinde bir hayli yoruldu. Koronavirüs salgını nedeniyle çekimler durdurulunca da Muğla’daki evinde dinlenme fırsatı elde etti.

Sefirin Kızı dizisinin ne zaman ekrana döneceği bilinmiyor. Ancak Mayıs sonunda sete çıkma ihtimali olabilir. Planlar var ama net değil.. Çiftin mutlu hayatlarından bazı detaylar da ortaya çıktı.

Doğa tutkunu olan Kadir Doğulu, otellerde tatil yapmak istemiyor. Ancak eşinin de kamp hayatını sevmediği ilk başlarda biraz sıkıntı yaşanmış.

Kadir Doğulu, Neslihan Atagül’ü kamp hayatına alıştırmak için taktik yaparak, fikrinin değişmesini sağlamış.

Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül'ü ikna yöntemi ortaya çıktı! 7

Peki Kadir Doğulu eşini nasıl ikna etti? Oyuncu bu konuda şu detayı verdi: “Neslihan kamp hayatını sevmezdi. Ben de bazı taktikler uyguladım. Sıkılmasın diye ilk etapta yakın yerlere götürdüm. Sonra alıştırdım, çemberi büyüttüm. Alpler’e kadar çıktık. Şimdi kamp tutkunu.”

Muğla’da bahçeli evlerinde bu süreci doğa ile iç içe geçiren çiftin köpekleri ve tavukları var. Ayrıca bahçelerinde ihtiyaç duydukları sebzeleri de yetiştiriyorlar.