Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek’in rakam takıntısı çok fena!

Hilal Altınbilek’in rakam takıntısı çok fena!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2 sezondur Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek, katıldığı instagram canlı yayınında kendisi hakkında pek de bilinmeyen detaylara değindi.

Sayı takıntısı olduğunu söyleyen oyuncu, “Bu aslında eskiden beri vardı. Bu bana babamdan geçti aslında. Ondan çok etkilendim. Eskiden çok fazla detaya inmiyordum fakat Adana’da otelde her hafta oda değiştiriyoruz. Oda numaralarına bakıyorum, topluyorum ve toplam 3-6-9 katları olması gerekiyor.Orada rahat edebilmem için. Kendimi iyi hissedebilmem için” açıklamasını yaptı.

7, 8, 11 rakamlarını sevdiğini söyleyen oyuncu, 2 ve rakamlarına ise fazla takıntılı.Hilal Altınbilek, 3-6-9 rakamlarının ise kendisine huzur verdiğini ifade etti.

Hilal Altınbilek, “Tuttuğum eve bakarım, çalıştığım sahne sayfası, sahne numarası onlar aklıma yatan sayılar ise çok daha güzel geçiyor. Çok daha iyi hissederek çalışıyorum.Öyle de oluyor, oynuyorum. İyi hissediyorum.Öyle bir takıntım var” diye konuştu.

Babasının sayı takıntısı konusunda daha beter durumda olduğunu ifade eden oyuncu, kendisine de bu durumun ondan geçtiğini söyledi.

Hilal Altınbilek’in açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.