Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu’nun veda paylaşımında Vuslat dizisine duyduğu aşk var!

Kadir Doğulu’nun veda paylaşımında Vuslat dizisine duyduğu aşk var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, TRT1 ekranında yayınlanan Vuslat dizisinde canlandırdığı Aziz karakteri ile hayranlarını adeta mest etmekte.

Dizi 20. bölümüyle birlikte yaz arası verdi ve bir süreliğine izleyicilerine veda etti. Sezon finaliyle ilgili paylaşımda bulunan Kadir Doğulu, veda mesajında dizinin kendisini cezbetmesinin nedenlerini ifade etti.

Kadir Doğulu, uzun mesajını şu sözlerle bitiriyor: “Koşulsuz sevginin hüküm süreceği günlerin hasreti ile… aşk ile… Yeni sezonda görüşürüz…”

Vuslat dizisi 2. sezonuyla yine TRT1 ekranında yer almaya devam edecek.

İşte Kadir Doğulu’nun ilk sezonun ardından paylaştığı mesaj:

Vuslat! (Kavuşmak)
Kavuşmak istiyorsanız mutlaka bir “yola” girmeniz gerekir… Siz bu yola enerji, ışık vs diyebilirsiniz…
Ben “hakikat” demeyi uygun buluyorum.

İstedim ki; bu proje “arayana” bir anlamda rehber olsun… herkesin anlayabileceği bir dilde olsun… biraz klişe biraz modern zaman dilleri ile asl olanı anlatmaya çalıştık… bu iş (vuslat) o yüzden cezbetti beni ve kabul ettim, bir kişi bile görse hakikati yetecekti… çünkü asl olan hakikattir ve bu amaç uğruna çalışırken bir gün yorulmadım ve şikayet etmedim… Aslında hakikati anlatmak için yedi deniz mürekkep, yer yüzündeki tüm ağaçlar kalem olsa bile yeterli olmaz demişler!!! Benim umudum da bu proje ile biraz olsun anlaşılır hale gelmesiydi… Hakikatte kadın/erkek zengin/yoksul sen/ben yoktur… Eee? Bunlar yoksa ne var? İşte bunun sırrı yolda, yolcu olmakta… Umarım ki vuslatınızı yaşar ve ne olduğunu öğrenirsiniz.

Bu yol için gereken tek şey kalplerde “aşk”ın uyanması… aşk uyanacak “gönül” ne demek anlaşılacak, sabır için gereken her şey gönülde vukuu bulacak ve sonra her şey aşikar olacak… Bu uğurda atacağınız her adım için yolunuz açık ola… Sezon final bölümü ile bu akşam son kez TRT1 ekranlarında olacağız.
İlk önce bizi izleyip buralara kadar getiren izleyicilerimize teşekkür ederiz.

Tüm ekip arkadaşlarıma (ekip demek ekip demektir hangi birimde olduğunun önemi yok) çok teşekkür ediyorum, böyle bir ekip kurulduğu için şükrediyorum… çok şey öğrendik birbirinizden, destek olduk, açık görmedik, kusur görmedik… ekip gibi ekiptik. Belki de sektöre örnek olduk bu anlamda… Bir teşekkür de yayıncı kuruluşumuz TRT1 yöneticileri ve birlikte çalıştıkları ekibe, bizi hiç yalnız bırakmayıp hep destek oldular.

Koşulsuz sevginin hüküm süreceği günlerin hasreti ile… aşk ile… Yeni sezonda görüşürüz ?
#vuslat

Kadir Doğulu'nun veda paylaşımında Vuslat dizisine duyduğu aşk var! 7