Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı ile Ozan Dolunay ikilisi yeni diziyle mest edecek!

Hazal Subaşı ile Ozan Dolunay ikilisi yeni diziyle mest edecek!

tarafından ker_def

Gain platformunda yayınlanacak olan Bizi Ayıran Çizgi isimli diziden yeni görüntüler paylaşıldı. Son dönemin dikkat çeken isimlerinden Ozan Dolunay ile Hazal Subaşı’nın bir araya getiren dizi güçlü hikayesi ve etkileyici görüntüleri ile dikkatleri çekiyor.

Zalim İstanbul dizisinin ardından 6 bölüm süren İyi Günde Kötü Günde tecrübesi yaşayan Ozan Dolunay, yeni dizide yeni bir karakterle geliyor. Oyuncu şimdiye kadar canlandırdığı karakterlere verdiği ruhla hayranlarından büyük takdir görmüştü. Yeni rolü de bu anlamda çok merak ediliyor.

Çukur dizisinde Nehir karakterine hayat veren Hazal Subaşı da son dönemde güçlü bir kariyer sıçraması yaptı. Geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncunun yeni dizisi takipçilerinin de ilgisini çekiyor. Bizi Ayıran Çizgi’nin yeni fragmanı da yayınlandı. Görüntüler çok başarılı bir yapım olduğuna işaret ediyor. 24 Nisan’da yayınlanmaya başlanacak olan dizinin yeni fragmanı heyecanı da artırdı. İki ünlü isim yine mest edecek performanslar sergiliyor. Aşağıdaki videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Dizi kadın – erkek ilişkisine yönelik olarak hazırlanan Bir Kadın, Bir Erkek veya Aynen Aynen benzeri bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Kadın erkek ilişkileri üzerine kurulan dizinin çekimlerine Şubat ayının son haftasında başlanmıştı.

Hikaye günümüz dünyasını anlattığı için de ilgi çekici olacağı kesin.

Soner Caner’in yönetmenliğini üstlendiği dizi daha başlamadan sosyal medyada yoğun ilgi görmeye devam ediyor.