Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı dizisinden kötü haber geldi!

Kalbimin Sultanı dizisinden kötü haber geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan ve Türk-Rus ortak yapımı olan Kalbimin Sultanı dizisi final yapıyor!

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin 8. bölümle finale gittiği, yeni tanıtımla anlaşıldı.

Ancak final bölümü 6 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanacak. Çünkü Çarşamba akşamına (1 Ağustos) Uğur Yücel’in yönetmenliğini ve oyunculuğunu yaptığı Nefes Nefese dizisi geliyor.

Dönem komedisi olan Kalbimin Sultanı’nı dizisinde başrollerde Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova yer alıyor. Dizide ayrıca, Emel Çölgeçen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz başta olmak üzere Rusya’da birçok önemli projede yer almış Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey, Sokolovsky Alexander gibi Rus ve Türk oyuncular da rol alıyordu.

Geçtiğimiz hafta Nefes Nefese’nin yayın tarihi 1 Ağustos çarşamba akşamı olarak lanse edildiğinde Kalbimin Sultanı dizisinin de biletinin kesildiği anlaşılmıştı. Gelen tanıtımdaki final yazısıyla, dizinin veda edeceği ortaya çıktı.

Kalbimin Sultanı dizisinden kötü haber geldi! 7

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yeniçeriler ayaklanmaya kararlı… Sultan Mahmud, gerçek yeniçerilere ait olmayan esameleri toplatmış ve oradan gelecek bütçe donanmanın iyileştirilmesine harcanacaktır. Namık’ın çalışmaları yeniçeri içinde huzursuzluğa neden olur. Halet Efendi, bir yandan Namık’la güç savaşını sürdürürken, diğer yandan yeniçerilerin ruh halini kontrol etmektedir. Esamalerin toplanmasına karşıdır her biri, kazan kaldırmaya da kararlı. Ayaklanmaya öncü ağaların aldığı ceza ise yeniçerileri harekete geçirecek, Sultan Mahmud’un tahtı tehlike altına girecektir.

Gülfidan, Esma Sultan’dan Namık Paşa ile izdivacı için yardım istemiştir. Kıskançlıktan çılgına dönen Esma Sultan, yeni bir oyunla Mahmud ile Gülfidan’ın izdivacını konuşacaktır.

KALBİMİN SULTANI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Anna, Sultan Mahmud’a kendini affettirir. Ama yeniçerilerin ayaklanması sarayı hareketlendirmiştir. Sultan Mahmud tehdit altında olan sarayın ve haremin güvenlik nedeniyle boşaltılmasını emreder.

İşte final bölümü fragmanı: