Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı dizisinin Rus güzeli, herkesi kendisine hayran bıraktı!

Kalbimin Sultanı dizisinin Rus güzeli, herkesi kendisine hayran bıraktı!

tarafından ker_def
Dizi izleyicileri Anna’yı konuşuyor!

Başrollerinde Ali Ersan Duru, Alexandra Nikiforova ve Emel Çölgeçen’in yer aldığı Kalbimin Sultanı dizisi, her geçen hafta üzerine ekleyerek yoluna devam ediyor.

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan dizi, ilk bölümünde iyi bir reyting almasa bile sonraki 2 bölümünde bir çıkışa imza atmıştı.

İzleyicilerin eğlenceli sahneleriyle tutkunu olmaya başladığı Kalbimin Sultanı dizisi, 4. bölümüyle 4 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’de ekranda olacak.

Rus oyuncu Alexandra Nikiforova’nın izleyicilerin gönlünde taht kurmaya başladığını gözlemliyoruz…

Güzel oyuncu, hem başarılı bir performans sergiliyor hem de izleyicileri eğlendiriyor. Sette de eğlenceli kişiliğini ortaya koyan Nikiforova, Türk dizi sektörüne adını yazdıracak bir kalitede bulunuyor.

Bazı izleyiciler bölümleri tekrar tekrar izlediğine ve çok beğendiğine yönelik yorumlarda bulunmakta. Ekrandaki tüm diğer diziler içinde en çok beğenilen yapım olan Kalbimin Sultanı, neşeli ve komik bir aşk hikayesi…

Bir izleyici yorumu şöyle: “Bence gerçekten masalsı bir aşk hikayesi. Anna mükemmel, çok farklı bir yüz. Anna diziye kalite ve güzellik katmakta. Ali Ersan Duru da harika hem yakışıklı hem de karizmatik. Çok eğlenceli bir romantik aşk hikayesi. Umarım uzun bir masal olur.”

4. yeni bölümden ilk fragman da yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sultan Mahmud, Anna’yı Saray’dan kovmuştur. Hoşyar Sultan tesirinde Saliha Sultan, yaptıklarını bir sır olarak saklamaya gayret etse de, Sultan Mahmud’un gerçekleri öğrenmesini engelleyemez.

Anna’yı tekrar saraya getiren Sultan, Saliha Sultan’ı cezalandırır.

KALBİMİN SULTANI DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kalbimin Sultanı dizisinin Rus güzeli, herkesi kendisine hayran bıraktı! 9

Musa ve Namık Paşa un ve tahılların tutulduğu yeri bulmaya çalışırken, büyük bir tehlike onları beklemektedir.

Sultan ise adım adım bu kötü planın arkasında kimlerin olduğunu bulmaya çalışır. Esma ise kendini kurtarmak için Dimitri ile iş birliğine geçmeye karar verir.