Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ diziler konusunda durdu durdu, 2 yıl aradan sonra voleyi vurdu!

Kıvanç Tatlıtuğ diziler konusunda durdu durdu, 2 yıl aradan sonra voleyi vurdu!

tarafından ker_def

27 Ekim 1983 Adana doğumlu olan Kıvanç Tatlıtuğ, 2005 yılında Gümüş dizisindeki Mehmet Sadoğlu karakteriyle başladığı kariyerinde bugüne kadar dizi ve film olmak üzere 15 projede yer almıştı.

Gümüş’ten sonra Aşk-ı Memnu dizisindeki Behlül karakteriyle ününü tüm dünyaya yayan Tatlıtuğ, son olarak Tuba Büyüküstün ile birlikte 2016 yılında Cesur ve Güzel dizisinde başrolde yer almıştı. Dizi büyük bir özverinin eseriydi ve reytingleri de başrol oyuncularını pek tatmin etmemişti.

Cesur ve Güzel’den sonra sadece Hadi Be Oğlum isimli filmde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni bir diziyle yeni sezonda ekrana döneceği iddiaları ortaya atıldı.

ABD’nin çok beğenilen dizisi Prison Break’in yerli versiyonunda rol alması beklenen oyuncunun Fox TV ile anlaştığı iddiaları ortaya atıldı.

Dizinin çekimlerine Ağustos ayında başlanması beklenirken, Tatlıtuğ’un alacağı ücret konusunda da rakamlar medyaya yansımış durumda.

Bu zorlu piyasada Tatlıtuğ’un bölüm başına 280 bin TL’ye anlaştığı haberleri geliyor.

Michael Scofield’in canlandırdığı karakterin Türk versiyonunu Tatlıtuğ oynayacak.

Kıvanç Tatlıtuğ diziler konusunda durdu durdu, 2 yıl aradan sonra voleyi vurdu! 7

Kanaldan bölüm başına tam 280 bin TL alacak olan Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili sürprizim bitmedi. Kıvanç, Yılmaz Erdoğan’ın 13 yıl aradan sonra çekmeye karar verdiği, ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ filminde de rol almayı kabul etti.”

Eşi Başak Dizer ile birlikte Cunda’da tatil yapan Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan’ın 13 yıl aradan sonra çekmeye karar verdiği ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ filminde de rol alacak.