Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim 80. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kalk Gidelim 80. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

3 sezondur izleyicilerin TRT1 ekranlarında severek takip ettiği “Kalk Gidelim” yeni bölümleriyle de izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor.Dizi kahkaha tufanı yaratmasının yanı sıra en organik ve hayvan dostu dizi olarak da biliniyor. Kalk Gidelim’in 80. yeni bölümü 5 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak.Videodan dizinin yeni bölümünde yaşanacakların detayını öğrenebilirsiniz.

Oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, Andrey Polyanın, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, Ebuhan Tırtar, Gülderen Güler Ve Bayazıt Gülercan gibi sevilen isimler yer alıyor.

Kalk Gidelim 79. Bölüm özeti:

Meryem DNA sonucunu açıklar ve ortam bir kez daha hareketlenir. Behice, Meryem’i tanımak isterken Meryem de Behice’ye birtakım güzellikler düşünür. Bunu yaparken Badegül’ü de gücendirmek istemez. Fakat asıl gücenen servetinin bölünme riskinden dolayı Ercan’dır. Ercan, Efe’yle kafa kafaya verip bazı planlar yaparak Meryem’in tekrar ilgisini kazanma peşindedir. Bunun için de Meryem bir numaralı kozu olan Nurcan’ı devreye sokmaya çalışır.

Diğer yandan Seyfettin ve Sefer, Şakir’den sebep küser. Akşamki halı saha maçında Mustafa Ali de Sefer’e cephe alınca iki aile arasındaki gerilim gittikçe artar ve durum çocuklara yansır diye düşünürler. Duru, Veli’yi ketum olmakla suçlayıp bebek istemediği için tavır alır ve evi terk eder. Duru’nun Hacı Hüseyin’in evine dönmesini kadınlar normal karşılamaz, Mustafa Ali’nin duymasından korkarlar, kızını üzüyor diye Veli’ye tekrar gıcık olacağını düşünürler. Duymamasını engellemenin tek yolu olarak erkekleri evden uzaklaştırıp işe güce koşmalarını isterler fakat o sabah ummadıkları bir durumla karşı karşıya kalırlar. Kadınlar şimdi bu durumdan sıyrılmak için türlü taklalar atmak zorundadırlar.