Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim 91. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kalk Gidelim 91. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Kalk Gidelim dizisi TRT1 ekranında 3. sezonuyla yoluna devam ediyor. Dizinin 91. yeni bölümünü 21 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyebilirsiniz. Dizi ekrana geldiği ilk bölümünden bu yana bir hayli beğeni topladı. Çekimlerin yapıldığı Muğla’da halkın da dizi ekibine büyük bir ilgisi var. Hem doğal çevre hem hayvan dostu hem de organik bir dizi olması sebebiyle farkını sergileyen Kalk Gidelim, 91. yeni bölümde de yine izleyicileri ekran başında eğlendirecek.

Kalk Gidelim’in 91.bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Videodan dizinin ilk bölüm detaylarını izleyebilirsiniz. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, AndreyPolyanın, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, EbuhanTırtar, Gülderen Güler ve Bayazıt Gülercan gibi sevilen isimler yer alıyor.

Kalk Gidelim 90. bölümünde neler olduğunun detayları ise şöyle:

Mustafa Ali ve Nurcan, Nurhatçe konusunda Sevda ve Seyfettin ile yüzleşiyor. Mustafa Ali, Seyfettin’e bu sırrı kendisiyle paylaşmadığı için küsmüştür. Nurcan’ın ise Sevda’ya yaklaşımı başka olacaktır. İki elti kardeşleri bir araya getirmenin yollarını arayacaklardır.

Diğer yandan Şerif, köyün gençlerinden Behice’nin gönlünü almak için yardım ister. Kızlar bu mevzuyu erkeklerin romantik olmamasına bağlar, ve erkekler romantizm yarışına girerek hem Behice’yi Şerif’le barıştırmanın hem de eşlerine romantik olduklarını ispatlamanın yollarını ararlar. Şerif’in babası Samet, Behice’yi çok sevmiştir ve kesinlikle gönlünün alınmasından yanadır.

Meryem, Ercan’a çocuk isteğini söyledikten sonra Ercan ortadan kaybolmuştur. Ercan hem köydedir, hem de yoktur.