Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim 95. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kalk Gidelim 95. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Kalk Gidelim, 95.yeni bölümü ile hayranları ile buluşmaya geliyor. Dizinin yeni bölümünü 18 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyebilirsiniz. Ufuk Özkan, Erkan Sever,Ayça Varlıer, Emin Gürsoy, Mehtap Bayri ve Hayrettin gibi ünlü isimleri buluşturan yapımın yeni bölümünde de izleyicileri eğlenceli sahneler bekliyor.

Kalk Gidelim dizisinin 95. yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz. “Fabrikatör Mustafa Ail geliyor yeniden” sözü dizinin yeni bölümünün de özeti gibi.

Peki Kalk Gidelim dizisinin 94. ve yayınlanan son bölümünde neler olmuştu? İşte detaylar:

Behice ve Şerif evlendikten sonra Nurhatçe’yle beraber el öpmeye gelirler. Nurhatçe’yi devir teslim eden Sevda ve Seyfettin zor anlar yaşarlar fakat yapacak bir şey yoktur. Meryem kurallar koyar. “Sadece hafta sonları göreceksiniz!” der. Mecburen razı olurlar ve Meryem ile Sevda ve Seyfettin arasında bir nevi velayet çatışmaları başlar.

İstanbul’dan gelen iş insanlarıyla toplanan Mustafa Ali tam bir yıllık sipariş almıştır. Büyük anlaşmanın tek şartı 1 milyon teminat istemeleridir. Mustafa Ali kara kara bunu nasıl bulacağını düşünür. Bir çıkar yol bulamaz ve çekinip korkarak babasına söyler. Hacı, Mustafa Ali’nin işini halleder. Fakat Mustafa Ali anlaştığı adamları Ercan ile görünce kazıklandığını zannederek panik olur.

Diğer yandan Dudu ve Şakir gebelik testini beklerler. İlk sonuç negatif gelir. Çocukları olmamıştır. Şakir kendine konduramaz ve “Dudu yüzünden” diye düşünürerek Dudu için ilaç arar. Derdine deva ararken Ercan bunu duyarak devreye girer ve işler karışır. Ercan’ın bütün bitkilerden hazırlattığı pestile Dudu’nun alerjisi vardır ve bacakları önce karıncalanır sonra tutmaz olur. Gelen ikinci test sonucu ise kafaları karıştıracaktır.