Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu, Babil dizisindeki Eda’yı anlattı!

Nur Fettahoğlu, Babil dizisindeki Eda’yı anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeş Çocukları dizisinde Umay Karay karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, hayranlarından büyük beğeni ve destek almıştı. Umay Karay ne kadar kötü bir karakter olursa olsun, Fettahoğlu’nun ona kattığı müthiş çekicilik, Umay Karay’ın dizi dünyasında hatırlanmasını sağlayacak bir karakter olmasını sağlamıştı.

Ünlü oyuncu, 2019 yılında ilk fragmanları paylaşılan Babil dizisiyle 17 Ocak Cuma günü hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Babil’in ilk bölümü de heyecanla bekleniyor.

Fettahoğlu,canlandıracağı karakteri Posta gazetesine anlattı. Oyuncu,”‘Babil’, çıkış yolu kolay gibi gözüken ama bir o kadar da çaresizlikle örülü, tam bir kaotik hayatların içinde var olma savaşı. Eda ise ailesine bağlı, kocasına aşık, oğlu için her şeyi göze alabilecek bir kadın. Tutkuları olan ve hayatını sürekli kontrol altında tutmaya çalışan biri. Pragmatik ama kontrol elden gitmeye başlayınca da hırslarıyla ve korkularıyla savaşıyor” diye konuştu.

Babil dizisinde Halit Ergenç’in canlandırdığı İrfan karakterinin eşi Eda karakterine yönelik yapılan bilgilendirmede ise şu özellikleri dikkat çekiyordu:

“İrfan’ın eşi. Tutkulu, entrikacı, pragmatik, iyi bir anne, iyi dost, tehlikeli düşman.”