Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi adeta sıçrama yaptı!

Kalk Gidelim dizisi adeta sıçrama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında dizi sayıları parmakla sayılacak kadar azaldı. Bu hafta (12-18 Nisan) yeni bölümü yayınlanan yapımlar Ya İstiklal Ya Ölüm, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Tutunamayanlar, Ev Yapımı, Arka Sokaklar, Kalk Gidelim dizileri oldu.

Cumartesi akşamları TRT1 ekranlarında 3 sezondur devam eden Kalk Gidelim dizisinin 105.bölümünün sergilediği müthiş performans dikkatleri çekiyor. Daha önce sadece AB grubunda ilk 10 program arasına girebilen Kalk Gidelim, 18 Nisan Cumartesi günü tek yeni bölümü yayınlanan dizi olmanın keyfini yaşadı.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Emin Gürsoy ve Hayrettin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 105.bölümü totalde 6.sırada yer aldı. AB grubunda 4. durumda bulunan Kalk Gidelim, ABC1 grubunda da yine 4. olarak bu zorlu dönemde ayakta kalmanın farkını yaşadı.

Kalk Gidelim dizisi yoluna devam edecek. 25 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 106. bölüm aynı zamanda oyuncuların evlerinden çektikleri sahnelerle oluşturulacak. Çalışmalar 2 hafta öncesinden başlamıştı. Kalk Gidelim dizisinin yeni konseptinin nasıl olacağı da merakla bekleniyor.

18 Nisan Cumartesi ilk 10 program listesi:

Kalk Gidelim dizisi adeta sıçrama yaptı! 7