Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi büyük rekabetin içine düştü!

Kalk Gidelim dizisi büyük rekabetin içine düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kalk Gidelim dizisi TRT1 ekranında 3 sezondur devam ediyor. Dizinin ekibi Haziran ayı ile birlikte çekimlere başladı ve yaz boyunca da ekranda yer aldı. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı Kalk Gedilim dizisi bir süredir Cumartesi akşamları ekrandaki tek diziydi.. Ancak bu durum değişiyor.

Geçen sezon Show TV’de büyük beğeni toplayan Kuzey Yıldızı dizisinin ikinci sezonu başlıyor. 5 Eylül Cumartesi akşamı ekranda 3 farklı komedi yapımı olacak. Bunlardan birisi TRT1’deki Kalk Gidelim. Diğeri Show TV’deki Kuzey Yıldızı ve bir de Kanal D’nin Cumartesi’ye aldığı Çatı Katı Aşk arasında müthiş bir reyting yarışı izleyeceğiz.

Kalk Gidelim oturmuş izleyici kitlesi ile yoluna devam edecektir. Kuzey Yıldızı dizisi ilk sezon çok beğenildi ve bu başarısını tekrarlaması sürpriz olmaz. Ancak Çatı Katı Aşk dizisinin ne yapacağı henüz belirsiz. 12 Eylül Cumartesi günü ise bu rekabete Fox TV’nin Zümrüdüanka dizisinin de katılacağını hatırlatalım.

Kalk Gidelim dizisinin 5 Eylül’de yayınlanacak 118.bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Videodan dizinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeleri izleyebilirsiniz.