Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisine yeni katıldı, izleyiciyi sinir etti!

Kalk Gidelim dizisine yeni katıldı, izleyiciyi sinir etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim, 29 Ağustos Cumartesi günü 117.bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümleri daha da eğlenceli bir hal aldı. İzleyiciler de dizideki gelişmelerden memnun. Dudu ve Duru’nun birlikte sahnelerinin olması birçok izleyiciyi mutlu etti. Şakir ve Veli’nin sahnelerinin de artmasını isteyen izleyiciler, Sefer ve Zeytin’in de geri gelmesini arzu ediyor.

Kalk Gidelim dizisinde izleyiciler yeni katılan genç oyuncu Yağmur Ün’ün hayat verdiği Yasemin karakterine de gıcık olmaya başladı. Bazı izleyiciler bu karakterden rahatsız olduklarını sosyal medyada yorumlarda belirtiyor.

“Yasemin’e sinir oluyorum Badegül’ü görsün artık” diye yorum bırakan izleyiciler, bu karakterin ağırlığının artmasından da rahatsız… Yasemin karakterini canlandıran Yağmur Ün, hatırlanacağı gibi Söz dizisinde Su karakterini canlandırıyordu.

Kalk Gidelim hayranları 3 sezondur devam eden yapımdan memnun ve hiç bitmemesini de arzu ediyor. İşte 29 Ağustos Cumartesi yayınlanacak olan 117. bölümden ilk görüntüler: