Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinin 11. bölümünde herkese büyük sürpriz!

Kalk Gidelim dizisinin 11. bölümünde herkese büyük sürpriz!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Kalk Gidelim, 11. bölümüyle 27 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyenlerle buluşacak.

Ekranların en keyifli, en eğlenceli dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu.

‘Kalk Gidelim’ Dizisi’nin 11. bölümünde yaşanacaklar;

Meryem Mustafa Ali’nin kendisini kandırmasını hazmedemez ve Dal ailesi ile iş ilişkilerini bitirir. Bundan sonra çiftlikten süt almayacaktır. Seyfettin perişan olur. Mustafa Ali’yi suçlar. Babaları duymadan süt krizini çözmeleri gerekmektedir. Seyfettin’in aklına bir fikir gelir. Diğerleri bu fikre itiraz etse de şimdilik başka çareleri yoktur.
Muhtar, Halil’e iş teklif eder. Nurcan evdeki dengeleri kendi lehine çevirmeye çalışmaktadır. Mümine nineden sonra sırada Nuriye vardır. Badegül amcasının yanına gitmiştir. Canberk ve Halim Badegül’ün arkasından giderler. Veli Demir ile rekabete giren Şakir ise hastanelik olur. Bu arada Hacı Hüseyin, Veli Demir ve Duru’yu beraber görür.

Muhtar, Heyet yemeğine Hacı Hüseyinler’i çağırır ama Meryem’i çağırmaz. Nurcanların yemeğe gelmesi ise herkese büyük sürpriz olur.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı ve Füsun Kostak’ın başrollerini paylaştığı TRT 1’in iddialı projesi Kalk Gidelim ’de Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir ve Sena Çakır gibi birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

Künye:
Yapımcı: Eyüp Üstün
Yönetmen: Hatice Memiş
Senaryo:Baykut Badem, Güliz Kucur, Hazan Toma
Hikaye:Güliz Kucur
Yapım: STAFF FİLM
Oyuncular:Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı ve Füsun Kostak, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir ve Sena Çakır gibi birçok oyuncu yer alıyor.