Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı bir torba altının sahibini adım adım iz sürerek buldu

Müge Anlı bir torba altının sahibini adım adım iz sürerek buldu

tarafından ker_def
Adım adım iz süren Müge Anlı, bir torba altının sahibini buldu

İstanbul’da taksicilik yapan Cemal Kocatepe, geçtiğimiz hafta sonu Cihangir’den aldığı anne-oğulu Nişantaşı’nda bıraktı.

Yoluna devam eden Cemal Kocatepe, müşterinin taksisinde bir torba altın unuttuğunu fark etti. Altınların sahibi bulamayınca, taksici Cemal Kocatepe yardım istemek için Müge Anlı’nın kapısını çaldı.

Müge Anlı, adım adım Cemal Kocatepe’nin taksisine binen anne-oğlu aradı. Sürdüğü iz sonucu bir torba altının sahibini bularak inanılmaz bir başarıya daha imza attı.

Bir torba altının sahibi anne-oğlu buldu. Evlerine gitti. Ancak altından inanılmaz bir dram çıktı.
Anne-oğul psikiyatrik bir rahatsızlığı olduğu ve çöp evde yaşadıkları ortaya çıktı.

Altınların sahibi anne-oğul bulundu. Müge Anlı, teslim etmek için kapılarını çaldı. Ancak kapı açılmadı. Komşuları psikiyatrik sorunları olduğunu söyleyince Müge Anlı, istenmeyen bir şey olabileceğini düşünüp tüm yetkilileri harekete geçirdi. Anne-oğlun evine; polis, sosyal hizmet görevlileri ve ambulans getirildi.

Nefesler tutuldu. Açılacak olan kapının ardından ne çıkacağı beklenmeye başlandı. Savcı talimatıyla kapı açıldı. Anne Tülin Hanım ve oğlu Tolga Bey’e sağ salim ulaşıldı. Perişan bir halde evden çıkarılan anne-oğul polis ekipleri tarafından koruma altına alındı.