Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim Eve 1. bölüm sürprizleriyle geliyor!

Kalk Gidelim Eve 1. bölüm sürprizleriyle geliyor!

tarafından ker_def

Kalk Gidelim Eve dizisinin birinci bölümü 24 Nisan Cuma akşamı saat 21.35’te izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak. Cumartesi günleri yayınlanan Kalk Gidelim dizisi oyuncularının kendi imkanları ile çektikleri bölümlerden oluşan yeni dizi Kalk Gidelim Eve, sürprizleriyle izleyicilerin evlerine konuk olacak.

TRT 1 ekranlarının sevilen, usta oyuncu kadrosu ve güçlü aile hikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Kalk Gidelim”, İçinde bulunduğumuz (Covid- 19) salgın önlemleri nedeniyle evlerinde kalmak zorunda olan izleyiciler için yeni sürprizlerle geliyor. İçinde bulunduğumuz sürece uygun olarak; çekimleri devam eden “Kalk Gidelim”in ismi değişti: Sevilen dizinin ismi “Kalk Gidelim Eve” oldu. Yeni dizinin ilk bölümünde neler yaşanacak?Detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Pandemi Günleri Yeşilyurt Köyünü de etkilemiştir. Seyfettin, İstanbul’da olan Hacı Hüseyin’i alıp köye dönmek için İstanbul’ a gelmiş ancak eski arabası arızalanınca ve seyahat kısıtlamaları gelince ramazan günü İstanbul’da kalmıştır… Şimdi Seyfettin’e İstanbul’da kalacak yer lazımdır. Seyfettin’ in kalacak yer problemini çözmek, İstanbul kurdu olan Mustafa Ali’ye düşer ama Mustafa Ali’nin köydeki karantina macerası Seyfettin’le yeteri kadar ilgilenmesine engel olur ve Seyfettin bu sebeple İstanbul’da bambaşka bir maceraya sürüklenir.

Kalk Gidelim Eve 1. bölüm sürprizleriyle geliyor! 8

Nurcan kendisini müştemilatın bir odasına kapatıp karantinaya alır. Tek başına kalan Mustafa Ali çaresizdir. Üstelik pimpiriği yüzünden olur olmadık işlere kalkışır ve başına iş açar. Sosyal izolasyon sebebiyle herkesin bir yere dağılmasından dolayı Sevda koca evde tek başına kalmıştır.

O’nun görevi bu sene Ramazan ayının alışılagelmedik şekilde geçirilmesinden dolayı ihtiyaç sahiplerine yiyecek yardımına katkı yapmaktır. Sevda, iftar için evde her zamankinden çok yemek yapacak, Sevda’ya da bu konuda köyün kızı Yıldız yardım edecektir. Yıldız’ın mahareti Sevda’yı şaşkına çevirir ve Sevda, Yıldız ile ilgili planlar yapmaya başlar. Zira Yıldız’ı babası, İnsaf’a vermemiştir ve Samim hala bekardır. Ancak bu komik plandan henüz hiç kimsenin haberi yoktur.

Meryem’den sıkılan Ercan, Covid-19’ u bahane ederek köyü terk etmiş ve İstanbul’a kaçmıştır. Canberk’in evinde bedava kalmaktadır ancak Meryem, Ercan’ı Muğla’da bir evde izolasyonda sanmaktadır…

Şakir ise karantina günlerinde hep hayalini kurduğu “You-Tube” kanalını açmış ve bu kanalda “Sosyal dayanışma, ‘Hayattan tersler’ ve Komik -19 şarkını söyle” köşeleri oluşturarak videolar çekmekte ve köyün neşesi olmaya devam etmektedir.

Kalk Gidelim Eve 1. bölüm sürprizleriyle geliyor! 9

Bölümün en büyük sürprizini Efe yapar. İzolasyon günlerini annesi ile İzmir’de geçiren Efe, babası Sadık’ı arayıp bombayı patlatır. Bu hassas günlerde olanlardan çok etkilenen Efe, EBA’ yı takip edip sınavlara girmeye ve sağlık ordusuna katılmaya karar vermiştir. Bunu üzerine duygulanan Sadık sağlık çalışanlarını unutmaz ve onlara gönlünden kopan bir hediye yapar. Bu arada Sevda da gün boyu yaptığı ikram yemeklerinin aslan payını sağlık ocağına göndermiştir.