Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim Eve 4. yeni bölümde arabesk bir hayat!

Kalk Gidelim Eve 4. yeni bölümde arabesk bir hayat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Kalk Gidelim Eve dizisi beğeniyle izleniyor. Kalk Gidelim oyuncularının çok sınırlı imkanlarla ve çok az destek ile çekimlerine devam ettiği yeni konsept, izleyiciler tarafından beğenildi. Dizinin 4.bölümü 15 Mayıs Cuma günü saat 22.00’de yayınlanacak.

Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Hayrettin gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Şakir’in arabesk halleri izleyicileri gülümsetecek. Nurcan’ın Mustafa Ali’nin tavırları sonrası sinir bunalımı yaşadığı anlar da izleyicileri eğlendirecek. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim Eve dizisi, oyuncuların koronavirüs salgını nedeniyle çoğunlukla kendi imkanları ile çektikleri veya sosyal mesafeye dikkat edilerek sınırlı bir teknik ekip desteği ile çekiliyor.

TRT’nin kurumsal kararı gereği tüm sağlık koşullarına uyuluyor. Kalk Gidelim Eve dizisinde oyuncular kendi evlerinde ve birbirlerinden uzak mekanlarda bulunuyor. Bazı oyuncular ise aynı sahnede birlikte olsa da sosyal mesafe kuralına dikakt ediyor.