Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bu kadar da olmaz artık!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bu kadar da olmaz artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında gelinlerin hak ettikleri puanları alamaması, yemeklerin değil de ilişkilerin puanlandığı bir ortam oluşması dikkatlerden kaçmıyor.

2.sezonuyla başarıyla yoluna devam eden yemek yarışması, aslında kayınvalidelerin şovuna dönüyor. Kayınvalideler lezzetlere ya da masa düzenine değil de gelin hanımın kayınvalidesi ile iletişimine ve kendi gelinin kazanabileceği bir ortama göre hareket ediyor.

8 Mayıs Cuma günü de Zuhal Topal’la Sofrada haftanın finali bölümü yayınlandı. Haftanın son günü gelin hanımın hak ettiği puanları alamaması hem izleyicileri hem de Zuhal Topal’ı sinir etti.

Sultan hanımın kendi gelinine 7 puan veren kayınvalideye söylediği söz “yok artık” dedirtti. Hafta boyunca 1 kez verilen puan bir daha verilemiyor.Elinde 7 ve üzeri puan ile bir de 4 puanı kalan Sultan hanım, 4 puan verince Zuhal Topal bu olaya bir hayli sinirlendi.

Sultan hanım, “Benim masama o 7 verdi. Fazla puan veremezdim. Benim dört dörtlük masama kaynanan 7 veriyor ise ben sana neden 7 veriyor” şeklindeki yaklaşımı yarışmanın geldiği boyutu en iyi özetleyen durumdu. Kendi gelini kazansın diye bir başka gelinin hakkını yemeyi normal ve doğal bir anlayış….

Zuhal Topal, “Ne demek veremezdim?” diyerek duruma tepkisini gösterdim.Sultan hanımın bir de gelin hanımın beğenilen yemeklerini eleştirmesi ayrıca “Olsaydı 5-6 puan verirdim” diyerek bir de hak yediğini itiraf etmesi izleyenleri sinir küpü yaptı.

Videodan o anları izleyebilirsiniz.