Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim izleyicilerini üzecek transfer! Ayrılan oyuncu Kuruluş Osman dizisine geçti!

Kalk Gidelim izleyicilerini üzecek transfer! Ayrılan oyuncu Kuruluş Osman dizisine geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim izleyicisi, geçtiğimiz sezon sonunda büyük şok yaşatan bir ayrılığın ardından isyan etmişti. Dizinin en sevilen karakterlerinden birisinin ayrılışı, bir anda sosyal medyada da çok konuşulan bir konu oldu. İzleyici yeniden dönmesini istedi ancak o oyuncu Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna geçti!

Peki kimdi bu isim? Dizide Muhtar Sefer’i oynayan Emin Gürsoy… Oyuncu, Kalk Gidelim izleyicilerinin çok sevdiği bir karakterdi. Muhtar Sefer karakterinin yokluğu dizinin hayranlarının eleştirilerine konu olmuş ve Gürsoy, rol gereği 105. bölümde Ankara’ya gitmiş ve bir daha geri dönmemişti.

Ancak her şeye rağmen izleyicinin yine de bir umudu vardı hep. Bir şekilde karakterin geri döneceği inancını taşıyorlardı. Fakat yaşanan son gelişme, Muhtar Sefer karakterinin artık Kalk Gidelim dizisinde yer alamayacağını da ortaya koydu!

Kalk Gidelim izleyicilerini üzecek transfer! Ayrılan oyuncu Kuruluş Osman dizisine geçti! 8

EMİN GÜRSOY, ‘KURULUŞ OSMAN’ KADROSUNA DAHİL OLDU

Önümüzdeki günlerde ikinci sezon bölümleriyle ATV ekranında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan ‘Kuruluş Osman’ dizisi, kadrosuna usta oyuncu Emin Gürsoy’u da ekledi.

Seyirciden büyük ilgi gören ve reyting rekorları kıran ilk sezonunun ardından ikinci sezon çekimlerine tüm hızıyla devam eden ‘Kuruluş Osman’da, usta oyuncu Emin Gürsoy’un hangi karakteri canlandıracağı merak konusu.

Kalk Gidelim izleyicilerini üzecek transfer! Ayrılan oyuncu Kuruluş Osman dizisine geçti! 9

Kadrosuna birbirinden iddialı isimleri ekleyen ‘Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir ve Ahmet Yenilmez’in de rol alacağı açıklanmıştı.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, yeni sezonda da ATV ekranlarında çarşamba akşamına damgasını vurmaya devam edecek.