Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisi bu akşam başlıyor… İçinizi parça parça edecek hikayelerle geliyor

Kırmızı Oda dizisi bu akşam başlıyor… İçinizi parça parça edecek hikayelerle geliyor

tarafından zk zk

Yeni sezonla birlikte yeni diziler de birer birer yayına girmeye başladı. Bir önceki sezondan gelen dizilerin yanı sıra yeni dizilerle ilgili heyecan da büyük. Özellikle ünlü isimleri buluşturan ve gerçek hikayelerden alıntıların olduğu Kırmızı Oda da bu diziler arasında.

Tanıtımları dönmeye başladıktan sonra büyük merak uyandıran dizi, konusu ve oyuncularıyla da çok konuşulacak yapımlar arasına girmeye ada. Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizi saat 20:00’de yayında olacak. İlk bölümün konuk oyuncuları ve olayları, sarsıcı hikayelerle dolu yaşanmış öykülerden oluşuyor….

Birinci bölümde kızı tarafından ölümden döndürülen bir anne ile mutlu görünen bir evlilik yaşayan çiftin hikayesi anlatılıyor. Evrim Alasya, Hande Doğandemir ve Salih Bademci, ilk bölümün konukları…

Kırmızı Oda dizisi bu akşam başlıyor... İçinizi parça parça edecek hikayelerle geliyor 8

İşte diziyle ilgili tüm detaylar ve fragman…

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’ ilk bölümü ilebu akşam (cuma) saat 20:00’de TV8’de ekrana gelecek.

Anlattığı hikayelerle izleyiciye şifa olmayı hedefleyen dizinin senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınıyor.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği ‘Kırmızı Oda’nın seyirciyi selamlayacağı ilk bölümünde, hayatından vazgeçerken kendini Kırmızı Oda’da bulan bir kadının hikayesi yer alacak. Evrim Alasya, acılarla dolu bir çocukluktan geçip gelmis ‘Meliha’nın öyküsü ile izleyicinin kalbini acıtacak.

Kırmızı Oda dizisi bu akşam başlıyor... İçinizi parça parça edecek hikayelerle geliyor 9

Hande Doğandemir’in oynadığı Nesrin ile eşi ‘Mehmet’i oynayan Salih Bademci, mutlu görünen evliliklerinin arka planını yine ‘Kırmızı Oda’da paylaşacaklar.

‘Kırmızı Oda’nın ilk bölümünde başlayan bu hikayeler, önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Meliha (Evrim Alasya), Nesrin (Hande Doğandemir) ve Mehmet’in (Salih Bademci) karakter yolculukları birkaç bölüm daha izleyiciyle birlikte olacak.

Birbirinden ünlü isimlerin hayat verdiği klinik kadrosu ve her biri dikkat çeken konuk oyuncuların hikayeleri şimdiden merak konusu.

Gücünü gerçek hayattan alan karakterlere hayat veren dev kadro Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı. heyecan içinde seyirci ile buluşmayı bekliyor!

1. bölüm fragmanı: