Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim’in başarısı yeni kapılar açmaya başladı!

Kalk Gidelim’in başarısı yeni kapılar açmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerim Yağcı, Can Kıran, Alper Saylık gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi 109. yeni bölümü ile 4 Temmuz Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin 3. sezonda başarılı performansını sürdürmesi önemli gelişmeleri de beraberinde getirdi.

Yaz ekranında Kalk Gidelim dizisine devam etme kararı alan TRT1, Cumartesi akşamları yine eğlenceli diziyi yaz boyunca yayınlayacağını duyurdu. Ayrıca, 3.sezonu çok iyi geçen Kalk Gidelim’in 4. sezonda da TRT1 ekranında olmaya devam edeceği gelen bilgiler arasında.

STAFF Film’in üstlendiği dizi ile ilgili yeni bir karar alındı. Bu karara göre TRT1, tekrar bölümlerle birlikte Kalk Gidelim dizisine ekranında daha fazla yer açtı.

6 Haziran Pazartesi itibariyle Kalk Gidelim dizisinin tekrar bölümlerini 16.05’ten itibaren hafta içi her gün izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim dizisinin 109. bölümünden 2.fragman yayınlandı. 4 Temmuz Cumartesi akşamı yeni bölümde neler yaşanacağının detayını videoda bulabilirsiniz.