Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim’in ünlüleri Ufuk Özkan ve Mehtap Bayri’nin ulaşılması zor başarısı!

Kalk Gidelim’in ünlüleri Ufuk Özkan ve Mehtap Bayri’nin ulaşılması zor başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Muğla’nın Yeşilyurt ilçesinde çekimlerine devam edilen Kalk Gidelim dizisinin 3.sezonu başarıyla devam ediyor. Sette ise büyük bir keyifle işlerini yapan ünlü isimler adeta bir aile gibi oldular.

Magazin Noteri programı için gazeteci Ali Eyüboğlu, seti ziyaret etti ve ünlü oyuncularla da röportajlar yaptı.Ufuk Özkan ve Mehtap Bayri ile konuşan Eyüboğlu, birkaç sene önce sete gittiği ve o zaman da burada olduklarını hatırlatınca Ufuk Özkan, “Biz kütüğü Muğla’ya aldırdık” diye espri yaptı.

Özkan, çalışmaların çok iyi gittiğini ve ilk bölüm gibi her bölümü çektiklerini belirtti ve “Her bölüm her zaman söylediğim gibi ilk bölüm gibi. O heyecanla çalışıyoruz. Öyle sarılıyoruz işimize” dedi.

Ufuk Özkan ve Mehtap Bayri birçok oyuncunun hayalini bile kuramadığı bir büyük başarının da sahibi. Her iki oyuncu da yer aldıkları dizilerle 100 bölümün üzerinde ekranda kalmayı başardı.

Ufuk Özkan, “Dile kolay 3 sezon, geçen hafta dalya dedik. Çok az diziye nasip olur 100.bölüm, hele bu devirde. Bazı oyuncularımızın ilk dalyası oldu.Bu benim 3. dalyamdı çok şükür” diyerek mutluluğunu ifade etti.

Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan ve Kalk Gidelim ile her yapımda en az 100 bölümün üzerinde ekranda yer alan Ufuk Özkan büyük de bir başarının sahibi oldu.

Mehtap Bayri de 4.kez yer aldığı bir dizinin 100 bölümü geride bıraktığını belirtti.Bayri; Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kalk Gidelim, Dudaktan Kalbe dizilerini saydı. Ancak Dudaktan Kalbe 75 bölüm sürmüştü. Bayri, bayağıdır piyasada olduğunu ve hatırlayamadığını da ifade etti.

Hem Ufuk Özkan hem de Mehtap Bayri başarılı performanslarının yanı sıra önemli yapımlarda 100 bölümün üzerinde yer alma başarısını sergileyerek dizi sektöründe çok az oyuncuya nasip olan başarının sahibi konumundalar.

Kalk Gidelim dizisi ekibinin röportajını videoda bulabilirsiniz.