Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim’in Sevda’sı Mehtap Bayri sırrını açıklayarak üzerindeki yükten kurtuldu!

Kalk Gidelim’in Sevda’sı Mehtap Bayri sırrını açıklayarak üzerindeki yükten kurtuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mehtap Bayri kendi zeytinyağını kendisi yapıyor! Kalk Gidelim dizisi 3. sezonuyla ekranda yer almaya devam ederken, oyuncular da Muğla Yeşilyurt’un doğal ortamına kendilerini ayak uydurdu. Bunun en güzel örneğini Mehtap Bayri sundu.

Ünlü oyuncu dizi sayesinde Yeşilyurt’ta arazi satın alan Mehtap Bayri, bunun bir sır olmaktan çıkmasını istediğini belirterek Youtube Magazin Noteri programını yapan Ali Eyüboğlu’na itirafta bulundu.

“Herkes de artık bunu duysun, öğrensin. Bu bir sır olmaktan çıksın.Çiftçi oldum. ÇKS üyesiyim.3 yıldır Kalk Gidelim ile birlikte bir tane küçük zeytinlik aldım. Burada zeytinyağımı yapıyorum. Zeytinleri buduyorum. Bayağı tarladayım.”

150 den fazla zeytin ağacının olduğunu açıklayan ünlü oyuncu, toprağın bereketli olduğunu ama geçen sezon Temmuz ayında dolu yağınca çiçeklerin hiç birisinin kalmadığını söyledi.

Kendi zeytinyağını kendisinin yaptığını anlatan oyuncu, “Bakıma devam, bu sene çok umutluyum. Önümüzdeki sene de yarışmaya katılacağım zeytinyağım ile. İnşallah ödül alacağım. Kaliteli zeytinyağı yetiştirmek için elimden geleni yapıyorum” diye konuştu.

Arazisinin Yeşilyurt’ta çekimleri yaptıkları Pisi köyde olduğunu anlatan Bayri, orada arkadaşları ile keyif de yaptığını anlattı.Çiftçiliğin çok zor olduğunun altını çizen Bayri, toprağın çok emek istediğini ve kendisinin de adeta zeytinlik için çalıştığını ifade etti.Oyuncu, böylelikle de şehirde yaşayıp da toprak ile uğraşma hayalinde olanlara mesaj yolladı.

Bayri çiftçilik dışında ayrıca resim de yaptığını sözlerine ekledi.