Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisinin hayranlarına bekledikleri müjdeyi verdi!

Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisinin hayranlarına bekledikleri müjdeyi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Akbaba, 6 yıl süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından yeniden ekranlara Kasaba Doktoru dizisi ile dönüş yaptı. Hakan isimli bir cerrahı canlandıran ve rolünün sorumluluğunu da iyi bilen oyuncu, geçtiğimiz gün de doğum gününü sette arkadaşları ile pasta keserek kutlamıştı.

Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisinin durumunu merak eden hayranlara bir kez daha ikinci sezon müjdesini aktardı. Dizinin devam edeceği biliniyordu ama Ozan Akbaba detaylardan da bahsetti ve bu bilgiyi de doğruladı.

Ünlü oyuncu, “2 bölüm çektikten sonra sezon finali yapacağız. Ağustos ortası belki de sonu gibi de tekrar yayına başlayacak” şeklinde açıklamada bulundu. Oyuncunun bu sözleri Kasaba Doktoru dizisinin sezonu erken açacağı anlamını taşıyor.

Normalde Haziran’da sezon finali yapan diziler Eylül ortasında başlardı. Ancak Kasaba Doktoru dizisi için 2-3 hafta daha erken izleyici ile buluşma planlaması yapılıyor. Bu durum da tüm ekibin yaz tatilinin çok uzun olmayacağı anlamına geliyor.

Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisinin hayranlarına bekledikleri müjdeyi verdi! 1

Rolü için iyi geri dönüşler aldığını belirten oyuncu, İlyas Çakırbeyli karakterinin hala etkili olduğunu da şu sözlerle anlattı:

“İlyas’tan haberi olmayan güzel dönüyor. İlyas’tan haberi olanlar üzgün dönüyor, keşke devam etseydi diye. Her güzel şeyin sonu var, şimdi burası da çok güzel gidiyor. Geri dönüşler de iyi, her şey yolunda.”

Doktorların işinin ne kadar zor olduğunu bu proje ile birlikte görme fırsatı bulan oyuncu, defalarca tekrar çektiklerini ama güzel ve keyifli bir süreç içinde bulunduğunu sözlerine ekledi.