Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisi önemli yenilik için tarih belli oldu!

Kalp Yarası dizisi önemli yenilik için tarih belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Kalp Yarası, düşmekte olan reytinglerin bir türlü toparlanamaması ile dikkatlerimizi çekiyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 19 bölümü yayınlandı.

Dizinin 15 Kasım Pazartesi akşamı 20. yeni bölümü yayınlanacak ve Ayşe ile Ferit karakterlerinin hangi yöne doğru savrulacakları da netleşecek. Hande’nin entrika dolu planları izleyicileri rahatsız ederken, Ayşe ve Ferit karakterlerini etkileyecek yeni gelişmeler yaşanacak.

Süreç Film tarafından titiz bir çalışmanın ürünü olan Kalp Yarası dizisinin Antakya’daki setinde çekimlere devam ediliyor. Yeni bölümlerde izleyicilerin karşısına çıkacak olan yeni karakter de merakla bekleniyor.

Ayşe’nin dedesi Şahin Bey yakında dizide yerini alacak. İştar Gökseven’in hikayenin 21. bölümünde izleyicilerle Şahin Dede karakteriyle buluşacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Bir aksilik olmaz ise 21. bölümü 22 Kasım Pazartesi akşamı izleyebileceksiniz.

Kalp Yarası dizisi önemli yenilik için tarih belli oldu! 7

Usta tiyatrocu Kalp Yarası dizisine birikimleri ile katkı yaparken, senaristlerin yeni karakter ile hikayede nasıl bir değişime imza atacaklarını da izleyiciler merakla bekliyor.

Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler ve Mahir Günşiray gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Kalp Yarası dizisinin yeni bölümleri reytinglerde iyi sonuçlar alamaz ise pazartesi rekabetinde yapımın zorlanacağını söyleyebiliriz.