Ana sayfa Sinema Eslem Akar dizinin ardından şimdi de sinema filminde rol alacak!

Eslem Akar dizinin ardından şimdi de sinema filminde rol alacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Genç oyuncu Eslem Akar, üst üste projeler yapmaya devam ediyor. Oyuncu, 2014 yılından bu yana dizi sektöründe yer alıyor ve bugüne kadar da önemli projelerde bulundu.

4N1K Yeni Başlangıçlar dizisiyle dikkatleri çeken oyuncu, Avlu isimli yapımdaki Ecem karakteri ile büyük çıkış yaptı. Tek Yürek, Güvercin ve İyi Aile Babası dizileri ile televizyon ekranında yer alan oyuncu, ayrıca Aile Şirketi isimli dijital dizide de yer aldı.

İlk sezonu beğeni toplayan Aile Şirketi dizisinin ikinci sezonu için de kamera karşısına geçen oyuncu, yeni bir anlaşma daha yaptı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Eslem Akar yakında yeni bir sinema filmi ile izleyicilerin karşısında olacak.

Levent Türkan’ın yönetmenliğini yaptığı Kendinden Kaçak isimli projede yer alacak olan oyuncu, yakına sete çıkacak. Kasım ayının ilk haftasında filmin çekimlerinin başlaması bekleniyor.

Lale Başar, Hakan Bilgiç, Suat Sungur, Şevket Çapkınoğlu ve Şinasi Yurtsever’in de kadrosunda yer aldığı Kendinden Kaçak isimli sinema filmi merakla bekleniyor.