Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Sarıtaş’ın kızını gören hayranları fotoğraflara yorum üstüne yorum yaptı!..

Tolga Sarıtaş’ın kızını gören hayranları fotoğraflara yorum üstüne yorum yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Show TV’nin salı akşamları yayınladığı Baba dizisinde canlandırdığı ‘Kadir’ karakteriyle dikkat çeken oyuncu Tolga Sarıtaş instagram hesabından köpeğiyle pozlarını paylaştı.

Oyuncu ve köpeğinin keyifli hallerini gören oyuncunun hayranları fotoğraflara kısa sürede binlerce yorumda bulundular.

Tolga Sarıtaş’ın hayvan dostuyla art arda yayınladığı fotoğraflara, Bu ne tatlılık’, ‘Şeker koması’, ‘Güzel resim, güzel yüz’, ‘Çok tatlısınız!’ gibi yorumlar yapıldı.

Tolga Sarıtaş'ın kızını gören hayranları fotoğraflara yorum üstüne yorum yaptı!.. 8

Ünlü oyuncu, Ay Yapım imzasını taşıyan Baba dizisinde usta oyuncu Haluk Bilginer ile baş rolde yer alıyor. Dizinin önümüzdeki sezonda devam etmesi bekleniyor. Bu haber özellikle Tolga Sarıtaş’ın hayranlarını çok sevindirdi.

Öte yandan Tolga Sarıtaş Mayıs ayında dijital platform Netflix’de hayranlarıyla buluşacak. Oyuncunun Engin Akyürek ile baş rolü paylaştığı Yolun Açık Olsun filmi için geri sayım başladı.

Tolga Sarıtaş'ın kızını gören hayranları fotoğraflara yorum üstüne yorum yaptı!.. 9

23 Mayıs’ta görücüye çıkacak olan Yolun Açık Olsun filminin çekimleri yaklaşık bir yıl önce tamamlanmıştı. Bugüne kadar filmden ne bir fotoğraf ne de bilgi paylaşılmıştı. Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın birlikte film çekeceği haberi ilk gündeme geldiğinde günlerce konuşulmuş, büyük heyecan yaratmıştı.

Güçlü konusu ve başarılı kadrosuyla dikkat çeken filmin kadrosunda ayrıca İlker Kızmaz, Belfu Benian, Alpay Kemal Atalan, Ergun Kuyucu, Ebru Nil Aydın ve Özlem Çakar Yalçınkaya gibi isimler bulunuyor.