Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalp Yarası’nın ‘Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin,  Antakya’daki boş zamanlarını nasıl değerlendiriyor?

Kalp Yarası’nın ‘Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin,  Antakya’daki boş zamanlarını nasıl değerlendiriyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kalp Yarası dizisinde ‘Ayşe’ karakterine hayat veren Yağmur Tanrısevsin, Şamdan Plus dergisine çok özel açıklamalarda bulundu. Derginin kapak yıldızı olan güzel oyuncu, verdiği röportajda iş ve özel yaşamı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Çekimleri Antakya’da gerçekleştirilen ‘Kalp Yarası’ dizisinde Gökhan Alkan ile baş rolü paylaşan Tanrısevsin, hayattaki en büyük motivasyonunun ne olursa olsun kendi ayaklarının üzerinde durmak ve mutlu olmayı başarmak olduğunu söyledi.

Kalp Yarası’nın ‘Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin,  Antakya’daki boş zamanlarını nasıl değerlendiriyor? 8

Antakya’nın büyülü bir kent olduğunu söyleyen güzel oyuncu, ‘Set, zamanımızın büyük bir bölümünü alıyor. Tüm çekimler, pandemi kuralları dikkate alınarak yapılıyor. Set dışında, ekip olarak birlikte vakit geçirmeyi seviyoruz. Antakya’yı keşfediyoruz. Birlikte bir şeyler yapmayı seviyoruz. Bu da motivasyonumuzu yükseltiyor, çok iyi hissediyorum.” açıklamasını yaptı.

Kalp Yarası’nın ‘Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin,  Antakya’daki boş zamanlarını nasıl değerlendiriyor? 9

Röportajda, hakkında çıkan olumsuz haberlere, kariyerinin ilk yıllarında çok üzüldüğünü ancak bu konuda artık olgunlaştığını belirten Yağmur Tanrısevsin, ‘Hakkımdaki negatif haberlere ilk başlarda çok üzülüyordum. Artık, doğru olmayan haberlerin hayatımı olumsuz etkilemesine izin vermiyorum. İçinde bir fikir, bir eleştiri barındıran bir yazı, yorum ve benzeri bir durumda ise, orada bahsedilen detayı iyice anlamaya çalışıp, kendi gelişimim için bir araç haline dönüştürüyorum.’ açıklamasını yaptı.