Ana sayfa Sosyal Medya Kamera arkasında neler oluyor neler? Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, seti beklerken sosyal medyayı sallıyorlar!

Kamera arkasında neler oluyor neler? Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, seti beklerken sosyal medyayı sallıyorlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, ekranın sevilen dizileri arasında. Reytingleriyle kanalın yüzünü de güldüren dizide Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol başrollerde oynuyorlar. Mehdi ve Zeynep karakterlerine hayat veren iki oyuncu, başarılı performanslarıyla dikkat çekiyorlar.

Ekran uyumunu yakalayan iki isim, kamera arkasında da yakın arkadaşlar. İkilinin abi-kardeş ilişkisi, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da görünüyor. İbrahim Çelikkol, partneri Özdemir’e sevgisi ve desteğiyle dikkat çekerken, Demet Özdemir de daha öncesinde birlikte oynamayı arzu ettiği Çelikkol ile samimi bir bağ kurmuş durumda.

İki oyuncunun kamera arkasındaki dostlukları ve güzel iletişimleri, oyunculuklarına da yansıyor ve ekranda uyumlu bir beraberlikle hayranlarını da mutlu eden bir çift olmayı başarıyorlar.

Kamera arkasında neler oluyor neler? Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, seti beklerken sosyal medyayı sallıyorlar! 7

Her ne kadar dizide Mehdi karakterinin yaptıklarına son dönemde eleştiriler çoğalsa da Demet Özdemir’in oynadığı Zeynep’in yaşadığı dram, izleyenleri de üzüyor. Vicdanı ve iyi niyetiyle kimi hatalar da yapan Zeynep’in hayatı, izleyicinin ilgiyle izlediği bir öykü.

Kamera arkasında ise her iki oyuncunun yaptıkları sosyal medyadaki paylaşımları ilgiyle takip edilmekte. Özellikle Demet Özdemir, instagram sayfasını etkin kullanarak hayranlarını çok mutlu ediyor.

Özdemir’in elinden düşürmediği telefonuyla sette beklerken çektiği görüntüler, fotoğraflar da büyük ilgi topluyor. Oyuncu, esprili ve enerjik kişiliğiyle son yaptığı çekimde takipçilerine güldürdü.

Karavanda çekimler için bekleyen Özdemir, partneri İbrahim Çelikkol’u ve kendisini çektiği video ile sosyal medyayı salladı adeta!

Videoyu görenler, Özdemir’in bu kısa videolarına çok güldüler…

İşte o paylaşımlar…