Ana sayfa Sosyal Medya Setten geç dönen Ayça Ayşin Turan’a abi desteği!

Setten geç dönen Ayça Ayşin Turan’a abi desteği!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Arıza dizisindeki oyunculuğuyla izleyicinin bir kez daha beğenisini kazanan genç oyuncu Ayça Ayşin Turan, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da hayranlarının markajında. Sessiz ama derinden giden ve kariyerinde basamakları emin adımlarla tırmanan Ayça Ayşin Turan, rolünün hakkını da veren bir isim.

Tolga Sarıtaş ile başrolünde oynadığı dizideki oyunculuğuyla da büyük övgü kazanıyor. Ayça Ayşin Turan, kendi kuşağının dikkat çeken isimlerinden birisi.

Genç kuşağın da ilgiyle sosyal medyadan takip ettiği ünlüler arasında. Zaman zaman kamera arkasından pozlarıyla, kimi zaman da günlük hayatından fotoğraflarıyla takipçilerini sevindiriyor.

Sadece oyunculuğuyla değil, duru güzelliğiyle de pek çok hayranının övgüsünü ve beğenisini almakta oyuncu. Aynı zamanda tarzıyla da beğeni topluyor.

Ayça Ayşin Turan, yoğun çalıştığı bir günün akşamında eve gelirken trafiğe takılmış ve çok acıkmış anlaşılan! Turan, abisinin ona yaptığı tostla da çok mutlu olmuş… Oyuncu, tostunu yerken çekilen fotoğrafına “2 saat trafikte kaldıktan sonra hayat kurtaran abi tostu” notunu düşüyor..

Setten geç dönen Ayça Ayşin Turan'a abi desteği! 7