Ana sayfa Güncel Haberler Sette Kuzey bebeği kucağından indirmeyen Eda Ece’nin, bir de minik yeğeniyle pozunu görmelisiniz!

Sette Kuzey bebeği kucağından indirmeyen Eda Ece’nin, bir de minik yeğeniyle pozunu görmelisiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisiyle ekranlara gelen Eda Ece, çocukları çok seviyor. Hem evindeki kedi ve köpeğiyle birlikte hayvan sevgisini de takipçileriyle sık sık paylaşıyor hem de çocuklara karşı çok hassas. Oyuncu, dizide oğlu Halit Can’ı oynayan Kuzey Gezer’i kucağından indirmiyor! 40 günlükten beri sette olan Kuzey de Eda Ece’ye çok düşkün.

Oyuncu, adeta ikinci annesi gibi Kuzey’i bağrına basmış ve onunla pozlarını paylaşıyor sık sık. Kuzey bebek de Eda Ece’nin kucağında çok mutlu. Sosyal medyada Ece’nin yaptığı paylaşımlarda Kuzey sık sık yer alıyor.

Yasak Elma’da Talat Bulut’un oynadığı Halit ile evliliğinden olan Halit Can, Yıldız’ın oğlu olarak dizinin maskotu. Sette de durum pek farklı değil! Şevval Sam da Kuzey Gezer’i çok seviyor ve zaman zaman da onunla fotoğraflarını paylaşıyor.

Sette Kuzey bebeği kucağından indirmeyen Eda Ece'nin, bir de minik yeğeniyle pozunu görmelisiniz! 12

Eda Ece, aynı zamanda teyze. İki ablasından yeğenleri olan oyuncu, en son dünyaya gelen küçük yeğeniyle bir kaç ay önce ilk pozunu vermişti.

Sette Kuzey bebeği kucağından indirmeyen Eda Ece'nin, bir de minik yeğeniyle pozunu görmelisiniz! 13

Oyuncu, son olarak yeğeni ile yeni bir pozunu daha paylaştı. Eda Ece’nin asıl ismi Eda Ece Uzunalioğlu aslında. Oyuncunun Esra Ece Uzunalioğlu ve Ada Ece Uzunalioğlu isimli iki ablası var. Esra Ece Uzunalioğlu spiker, diğer ablası ise avukat. Her iki ablası da evli olan oyuncunun yeğenleri var. Son olarak dünyaya gelen yeğeniyle bir kaç ay önce üstteki pozu vermişti. Son olarak da yeğeni Cem’in bir kaç ay sonra daha da büyümüş haliyle aşağıdaki pozu verdi oyuncu.

Sette Kuzey bebeği kucağından indirmeyen Eda Ece'nin, bir de minik yeğeniyle pozunu görmelisiniz! 14