Ana sayfa Dizi Haberleri Kamera önü dram, kamera arkası komedi! Masumlar Apartmanı setinde Ezgi Mola bir alem!

Kamera önü dram, kamera arkası komedi! Masumlar Apartmanı setinde Ezgi Mola bir alem!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve bu akşam da 7. bölümüyle ekrana gelecek olan Masumlar Apartmanı dizisi, sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından. Gerçek hayata dayalı sarsıcı bir hikayenin anlatıldığı diziyi izleyenler, her hafta ağır bir drama şahit oluyor. Bir ailenin yaşadığı travmatik geçmişin onları getirdiği nokta, ekran başındaki izleyenleri de hem merak ettiriyor hem de kimi zaman gözleri dolduran ve tüyleri diken diken eden sahnelerle anlatılıyor.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları dizide, Safiye, Neriman, Gülben ve Han kardeşlerin anneleri nedeniyle yaşadıkları ağır travmatik geçmişleri ve sonrasındaki hayatlarında sorunlu ilişkileri, yaşamları, hastalıklı halleri izleyenleri de şaşırtıyor.

Özellikle Ezgi Mola’nın hayat verdiği Safiye karakterinin temizlik hastalığı, travmatik halleri, her hafta daha da çok izleyenleri etkilemekte. Tüm ailenin bir çıkmazın içindeki hali nereye varacak izleyip göreceğiz ama kamera önündeki dram, kamera arkasında ise zor ama keyifli anları da beraberinde getiriyor.

Tüm ekibin büyük bir uyum içinde çalıştığı, oyuncuların sosyal medya paylaşımlarıyla da ortaya çıkmakta. Her ne kadar ağır dram yüklü bir dizi de olsa, oyuncular kamera arkasında eğlenceli zamanlar da geçirmekte ve yaşadıkları zorlukları da kimi zaman tiye alarak işlerini yapmaktalar.

Kamera önü dram, kamera arkası komedi! Masumlar Apartmanı setinde Ezgi Mola bir alem! 14

8 yıl sonra dizilere dönen Ezgi Mola, sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olarak biliniyor. Oyuncu, Safiye karakteriyle ekranda herkesin tüylerini diken diken ederken, yaptığı eğlenceli kamera arkası paylaşımlarıyla da takipçilerini mutlu ediyor.

Ezgi Mola’nın esprili kişiliği malum, oyuncu zaman zaman meslektaşlarına, set çalışanlarına da takılıyor. Özellikle sette çok terlediği görülen ve elinden küçük pervanesini bırakmayan Birkan Sokullu’yu habersizce çekiyor. Tabii sonunda da yakalanıyor ama çektiği görüntüler de kamera arkasını merak edenler için eğlenceli görüntüler içeriyor.

Bu hafta dizinin yönetmeni Çağrı Lovustalı’nın da doğumgünüydü. Setteki küçük kutlamadan fotoğraflar da yine Ezgi Mola’dan geldi. Bu arada 7. bölüm için merak ettiren bir paylaşım yapmayı da ihmal etmedi…

İşte Ezgi Mola’nın son paylaşımından kareler:

Kamera önü dram, kamera arkası komedi! Masumlar Apartmanı setinde Ezgi Mola bir alem! 15

Kamera önü dram, kamera arkası komedi! Masumlar Apartmanı setinde Ezgi Mola bir alem! 16

Kamera önü dram, kamera arkası komedi! Masumlar Apartmanı setinde Ezgi Mola bir alem! 17

Kamera önü dram, kamera arkası komedi! Masumlar Apartmanı setinde Ezgi Mola bir alem! 18

Kamera önü dram, kamera arkası komedi! Masumlar Apartmanı setinde Ezgi Mola bir alem! 19

Kamera önü dram, kamera arkası komedi! Masumlar Apartmanı setinde Ezgi Mola bir alem! 20

Kamera önü dram, kamera arkası komedi! Masumlar Apartmanı setinde Ezgi Mola bir alem! 21

7. bölümde neler olacak?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı”nın yedinci bölümünde neler olacak:

Safiye evinin salonunda, babasıyla yan yana oturan İnci’yi görünce çıldırır. İşler çığırından çıkar. Safiye ve Gülben İnci tarafından “kirletilen” evlerini temizlemeye çalışırlar. Hikmet de bu durumdan nasibini alır. Ege babasının kaybolmasından sorumlu tuttuğu Han’la tartışır. Bu durum Han ve İnci arasında gerilime sebep olur.

Safiye evi İnci’nin “kirinden” arındırmaya çalışırken olmaz denilen olur ve sular kesilir. Ege babasının kaybolmasıyla ilgili gerçeği öğrenince yıkılır. Esra Esat’tan Han’ın karanlık tarafını gösteren bir bilgi öğrenir. İnci’nin Han’la ilgili kafası iyice karışacaktır.

“Masumlar Apartmanı” yedinci bölümüyle 27 Ekim Salı (yarın) akşam saat 20.00’de TRT’1 de…