Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın setinde büyük aşk! Eda Ece ve Kuzey bebek öyle tatlılar ki

Yasak Elma’nın setinde büyük aşk! Eda Ece ve Kuzey bebek öyle tatlılar ki

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Entrikanın, aşkın, yalanların bol bol yer aldığı ekranın ilginç dizilerinden birisi olan Yasak Elma, kamera önünde izleyenleri şaşırtan sürprizleriyle yoluna devam ediyor. Bir kaç bölüm sonra yeni sezon bombalarının bir bir patlatılacağı bölümlerle birlikte, dizinin yeni rotası da çizilecek.Zira 5 karakter birden diziye veda etmeye hazırlanıyor.

Gündeme bomba gibi düşen bu haberlerin ardından Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun karakteri ile birlikte Kerim, Kaya, Yiğit ve Lila da diziden gideceği söylentileriyle izleyenleri hayli şaşırttı. Bakalım bu kulis haberleri ne kadar doğru? Şimdiden merakla bekleniyor.

Bu arada dizide yaşanan aşkların dışında kamera arkasında da büyük bir aşk yaşanıyor. Eda Ece, dizide oğlu Halit Can’ı oynayan minik oyuncu Kuzey Gezer ile her fırsatta fotoğraf ve videolarını instagram sayfasından paylaşmakta.

Oyuncunun minik Kuzey’e ne kadar düşkün olduğunu artık herkes biliyor. Daha 40 günlükken sete gelen Kuzey bebek, neredeyse Eda Ece’nin kucağında büyüdü. Dolayısıyla ona çok alışkın. Eda Ece de Kuzey’i adeta ikinci annesi gibi sarıyor.

Ünlü oyuncu, Kuzey’e olan sevgisini anlatmaya ne kelimeleri ne de fotoğrafları yetirebiliyor. Son olarak yaptığı paylaşımlarda ise hem Kuzey’in hem de Eda Ece’nin birlikte olmaktan ne kadar keyif aldıkları da görülüyor.

Kuzey bebek, Eda Ece’nin kucağında hayli sakin, mutlu ve huzurlu görünüyor. Eda Ece de anne şefkatiyle Kuzey’i sarmış.

İşte ikilinin o sevimli halleri:

Yasak Elma'nın setinde büyük aşk! Eda Ece ve Kuzey bebek öyle tatlılar ki 11

Yasak Elma'nın setinde büyük aşk! Eda Ece ve Kuzey bebek öyle tatlılar ki 12

Yasak Elma'nın setinde büyük aşk! Eda Ece ve Kuzey bebek öyle tatlılar ki 13

Yasak Elma'nın setinde büyük aşk! Eda Ece ve Kuzey bebek öyle tatlılar ki 14

Yasak Elma'nın setinde büyük aşk! Eda Ece ve Kuzey bebek öyle tatlılar ki 15