Ana sayfa Sosyal Medya Hayal Köseoğlu’ndan Mucize Doktor’daki Açelya – Demir ilişkisine ilginç yorum!

Hayal Köseoğlu’ndan Mucize Doktor’daki Açelya – Demir ilişkisine ilginç yorum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi, 1. sezonunu mecburen tamamladı. Pandemi nedeniyle dizinin çekimleri 28. bölüm itibariyle durmuştu. Ekibin Temmuz ayında yeniden bir araya gelerek çekimlere başlaması bekleniyor.

Açelya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, youtube’da katıldığı Senaryo Sohbetleri programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Fırat Altunmeşe’nin canlandırdığı Demir karakteri ile Açelya’nın ilişkisini değerlendiren oyuncu şöyle söyledi:

“O kadar kavga edilen ilişkide de ne bileyim! (Gülüyor) Tutku çok önemli, iki insanın ilişkisinde. Eğer bu tutku yıkıcı bir şeye dönüşüyorsa, o tutkunun gücü ilişkinin temellerini yıkmaya ve sarsmaya başlıyorsa, o ilişkiden tabi uzamak gerekir diye düşünüyorum. Açelya ve Demir’in olayında öyle değil, o tutku yapıcı bir şeye dönüşebiliyor. İkisinin birbirlerine duydukları yüksek enerji, yüksek frekans birbirleri için iyi olan şeyleri yapmalarını tetikliyor. O yüzden bu ilişkiye hem eğlenceli hem uzun vadede faydalı ve birbirlerine iyi gelebiliyorlar.”

Hayal Köseoğlu'ndan Mucize Doktor'daki Açelya - Demir ilişkisine ilginç yorum! 7

Demir’in zor bir karakter olduğunu ifade eden Hayal Köseoğlu, “Çok inatçı, fikrini değiştirmek çok zor, her şeyi en iyi o biliyor ve biraz da kibirli. Normalde Açelya gibi bir karakterin sürekli savaşa girmesi beklenir. Ama Açelya bir şekilde yolunu bulmuş, bu işe yaramıyor diye, ona tatlı tatlı bir şeyleri yaptırmayı öğrenmiş. Açelya karakterindeki bir insan için bu çok büyük bir fedakarlık ve fedakarlık olmadan ilişki olmuyor” ifadelerini kullandı.

Videodan programın tamamını izleyebilirsiniz.