Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, Yeni Hayat dizisi için kritik bir karar verecek!

Kanal D, Yeni Hayat dizisi için kritik bir karar verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz –Kanal D ekranlarında izleyicilerle yakında buluşması beklenen Yeni Hayat isimli dizi büyük merak uyandırdı. Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’u buluşturan dizinin hangi gün ekrana geleceği büyük önem taşıyor. Dizi rekabetinde Kanal D’nin vereceği karar diğer dizileri de ilgilendirecek.

Yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstelendiği Yeni Hayat için Mart ayının sonlarında başlamasının beklendiği ifade ediliyordu. Kanal D şu aşamada diziyi Çarşamba günlerine koyabilir. En büyük ihtimal de bu aslında… Ancak Öğretmen dizisinin çok iyi başlaması ile Çarşamba rekabetinde zorlanması muhtemel.

Kanal D için kritik karar dizinin hangi gün yayınlanacağı olacak. Afili Aşk’ın final yapacağı da dikkate alınır ise Perşembe günleri de yayınlanma ihtimali yüksek.

Çok Güzel Hareketler 2’yi yeniden Pazar gününe alan Kanal D, net bir şekilde Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerini kapattı.

Geriye Pazartesi, Çarşamba, Perşembe günleri kaldı. Pazartesi Zalim İstanbul’un günü değiştirilip Yeni Hayat bu güne konulabilir.

Sonuç olarak en mantıklı seçim şu aşamada Çarşamba olarak görünüyor. Ancak Perşembe günüde düşünülebilir. Kanal D hangi kararı verirse versin, Yeni Hayat dizisinin ekranda kalabilmek için çok güçlü bir hikaye ortaya koyması şart.